Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt a gumi mit tegyunk?
Figyelt kérdés
Na szoval sziasztok. Az tortent hogy kiszakadt a gumi a baratnommel es kb 10 percig ugy csinaltuk... Azutan meg 2 percet meg gumi nelkul es ennyi.
Allitolag hnap jon meg neki.
Igy nincs nagy eselye a terhessegnek nem?
Hisz most is mondta h mar reggel ota faj a melle(duzzadt) es a hasa is.
2018. dec. 13. 20:17
1/8 anonim válasza:
Mestruáció alatt is teherbe lehet esni. Előtte is. Nem csak ovulációkor, (akkor az esély nagyobb).
Igen lehet terhes. Ha beleélveztél akkor főleg.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem mentem el.
2018. dec. 13. 20:46
3/8 anonim válasza:
Akkor is van esély. De azért kevesebb. De többször ilyet inkább neeee!
4/8 A kérdező kommentje:
Lehet venni esemeny utani tablettat veny nelkul?:/
2018. dec. 13. 20:55
5/8 anonim válasza:
4. Azt csak nőgyógyász által kiadott vénnyel. Az qrva erős hormonlöket!
6/8 anonim válasza:
De ha holt rémült fejjel szaladsz be a gyógyszertárba, lehet hogy adnak!
Én is így csináltam :))
7/8 anonim válasza:
Miután észrevettétek,hogy kiszakadt a gumi,lehúztad és inkább beraktad csupaszon..?
Kamugép..nem volt ott semmilyen gumi,remélem terhes a csajod.
8/8 anonim válasza:
Nagyon minimalis az eselye, emiatt ne szedjen be egy k..vaeros hormontablettat! Maskor pedig nem art azelott feltenni az ilyen kerdeseket mielott folytatjatok gumi nelkul...es lehetoleg ne gyakorirol informalodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!