Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már nektek vagy a baráti körötökben szakítás, mert felvetődött a hármas szex ötlete?
Volt már szakítás vagy nagy veszekedés abból hogy az egyik fél akarta volna a hármast,de a másik ezen megsértődött?
Milyen felállásban akartátok volna? Fiúval vagy lánnyal?
Azt is írjátok le hogy te férfi vagy nő vagy.
Fel se merült ilyen szóval nem
De ismerek olyat akik igen szakítottak olyat is aki az miatt hogy plusz pasi és olyat is aki a plusz nő miatt
A 3asozás az én véleményem szerint nem párkapcsolatba valo
Szerintem attól, hogy felvetődik a dolog, még nem szakítanak. Ha az egyik fél erőlteti, abból már lehet szakítás. Én is kiborulnék, ha ilyennel jönne elő 7 év után a párom, de nem dobnám ki. De szerencsére egyikünket sem vonzza.
Kapcsolatba akkor férhet bele, ha a legelején tisztázzák, hogy mindketten benne vannak, és direkt ilyen kapcsolatot keresnek. De az nem is lesz valószínűleg hosszútávú.
Mi négyesben szoktuk csinálni.
Múltkor felmerült a hármas ötlete, épp engem akartak kihagyni.
Felmerült bennem a szakítás gondolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!