Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás szexuális oldalról?
3,5 év után szakitottam az exemmel. Egy percig nem érdekelt utána, hogy kivel mit csinál.
Rá 3 hónapra feküdtem le először a jelenlegi párommal és akkor sem jutott eszembe. Az ex nem véletlen ex. 24F
Szia
Én nemrég mentem szét a párommal egyedűl maradtam a kicsivel
Ő a 2. Héten már talált valakit
Mint akit szíven szúrtak ,
Nem az bántott hogy hopp már is másik nő hanem hogy ilyen könnyen eldobta ezt a 3 évet mintha megsem történt volna h csak ennyit jelentettem jelentettünk neki!!
Állítólag még nem volt úgy köztük semmi mert a csajnak valami gombás fertőzése van!!!
Tudom hogy mit tud az ágyban de neki kapcsolat elején komplexusai vannak megfelelési kényszer és az izgulástól merevedési gondjai voltak
Mondtam neki hogy ha csak feleannyira jól használod a nyelved mint nálam akkor jó leszel a csajnak
Igazából nem is akarok belegondolni hogy Ő más nővel hogyan meg mikor csinálja!!!
Én egyenlőre képtelen vagyok az ismerkedésre nekem ez csak úgy nem megy
Nekem most rendbe kell jönnöm testileg és lelkileg is talpra kell állnom erősnek kell lennem nem lehetek gyenge ! Itt van a kislányom aki számit rám és fel kell nevelnem!!! Az én szükségleteim most nem fontosak az a lényeg hogy mindent meg tudjak oldani egymagam ! A gyermekem az első és nem én
24N
Kérdező
Nem sok segítségem van
Szüleimtől nem kapok anyagi támogatást
Csak néha elhönnek unokázni és ennyi
Mamámmal élek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!