Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítás szexuális oldalról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás szexuális oldalról?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy hosszú tartós párkapcsolatot követően, szakítás után, hogy lehet a szexuális részét kezelni? Hogy lehet elfogadni azt, hogy a párod mással csinálja? És hogy lehet mással elkezdeni, hisz sokáig csak ő lebeg a szemed előtt. És ott a rémkép a fejedben, hogy mással csinálja. Férfi és női részről is érdekelne. Köszönöm!

2018. szept. 5. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

3,5 év után szakitottam az exemmel. Egy percig nem érdekelt utána, hogy kivel mit csinál.

Rá 3 hónapra feküdtem le először a jelenlegi párommal és akkor sem jutott eszembe. Az ex nem véletlen ex. 24F

2018. szept. 5. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Szia

Én nemrég mentem szét a párommal egyedűl maradtam a kicsivel

Ő a 2. Héten már talált valakit

Mint akit szíven szúrtak ,

Nem az bántott hogy hopp már is másik nő hanem hogy ilyen könnyen eldobta ezt a 3 évet mintha megsem történt volna h csak ennyit jelentettem jelentettünk neki!!

Állítólag még nem volt úgy köztük semmi mert a csajnak valami gombás fertőzése van!!!

Tudom hogy mit tud az ágyban de neki kapcsolat elején komplexusai vannak megfelelési kényszer és az izgulástól merevedési gondjai voltak

Mondtam neki hogy ha csak feleannyira jól használod a nyelved mint nálam akkor jó leszel a csajnak

Igazából nem is akarok belegondolni hogy Ő más nővel hogyan meg mikor csinálja!!!

Én egyenlőre képtelen vagyok az ismerkedésre nekem ez csak úgy nem megy

Nekem most rendbe kell jönnöm testileg és lelkileg is talpra kell állnom erősnek kell lennem nem lehetek gyenge ! Itt van a kislányom aki számit rám és fel kell nevelnem!!! Az én szükségleteim most nem fontosak az a lényeg hogy mindent meg tudjak oldani egymagam ! A gyermekem az első és nem én

24N

2018. szept. 5. 16:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Huha. És legalább van segítséged? Szüleid? Bárki?
2018. szept. 5. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt embere és kapcsolat mélysége válogatja. Láthatod a korábbi válaszban is, hogy valakit nem hat meg. Én 1 évig nem csináltam, akkor se voltam rá kész, csak kiütve csináltam, amit abba is hagytam, mert értelmetlen és megalázó is. Aztán 6 évig semmi. Persze ebben más is közre játszott. Aztán azóta meg egy borzasztó zűrös és nehéz időszak van. Amiben egyre távolabb sodródok a dolgoktól. Olyan 1,5 hónapja volt valami, de inkább ne lett volna. De nyilván sok minden történt az elmúlt 1,5 évben ami teljes mértékben egy human wreckage-t eredményezett. Többek közt a régi szakítás másik szereplőjének felbukkanása. Tehát itt egy másik szélsőség személyemben
2018. szept. 5. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdező

Nem sok segítségem van

Szüleimtől nem kapok anyagi támogatást

Csak néha elhönnek unokázni és ennyi

Mamámmal élek!

2018. szept. 5. 17:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom. És elég bunkó dolog ez az exedtől...
2018. szept. 5. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!