Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok ilyen szexuális vágyakkal szerintetek megtalálhatja egy férfi a társát?
Figyelt kérdés
Szexuálisan szubmisszív beállítottságú vagyok ami leginkább az orgazmus kontroll/tiltás játékok kedvelésében van jelen nálam. Egy számomra ideális partner az orgazmust csak kiváltságként ,jutalomként engedélyezi számomra miközben én mindig készen állok őt az elképzelései szerint maximálisan kielégíteni. Erényövet is szívesen hordok ,illetve izgatónak találom ha a partnerem túlnyomórészt orálisan vagy más módokon szereti kielégíttetni magát és a konkrét aktust ritkán vagy egyáltalán nem engedélyezi számomra. Aktívan sportoló jó felépítésű ( 185cm 90kg ) normális libidóval és normális intim (17/4,5cm) mérettel rendelkezem,imádom a szexet is így pont a megvonás nehézsége és az általa kiváltott "szenvedés" ami rendkívül izgató számomra.2018. szept. 4. 18:19
1/9 anonim válasza:
Mindenki megtalálja a társát nyugi....
2/9 anonim válasza:
Igen, megtalálod a társad.. Sok domina nő van aki imádja az ilyen játékokat.
3/9 anonim válasza:
Nem. Mert manapság undorítóan sok a passzív/szubmisszív/alárendelődni akaró férfi. Ez amúgy valami általános puhányság lehet, ami amúgy is jellemző sajnos, minél fiatalabb korosztályokat nézünk, annál jobban.
Szóval sokkal több az ilyen szubmisszív srác, mint a dominálni akaró nő, ez a lényeg, ezért kicsi az esélyed hogy pont ilyen párt találsz.
4/9 anonim válasza:
Sok sikert a párkeresésben, lesz társad mert nem csak te vagy ilyen.
5/9 anonim válasza:
Találhatsz ilyen lányt, ha nagyvárosban élsz, jobbak az esélyeid :) Nem kérsz lehetetlent szerintem :D
8/9 anonim válasza:
Azért ezt az "egyáltalán nem engedélyezi számomra" dolgot szerintem gondold át mégegyszer. Szerintem nem tudod, hogy mire vállalkozol, ha tényleg normál libidóval rendelkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!