Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mekkora része nem vette el soha lány szüzességét? (Azok közül, akik amúgy szexeltek nőkkel) Nektek nem hiányzik hogy ez kimaradt?
Későn érő voltam és 21 évesen voltam először lánnyal, de azóta legalább viszonylag sokkal voltam. Persze szűz egy sem volt köztük.
A két legjobb barátom (már tíz éve ismerem őket), közülük az egyik 4 lánynak vette el a szüzességét, a másik 2-nek. Aki kettőét, az mindkettőt tizenévesen élte át (az egyikkel kölcsönösen), de a másik barátom még most egy-két éve is egy huszonéves, helyes, visszafogott lánynak.
Nekem pedig ez úgy érzem nagyon kimaradt az életemből és kicsit rosszul is érzem magam miatta. A másik dolog, hogy még sosem voltam 18 éven aluli lánnyal, pedig azért tizenévesen (amikor mindketten abban a korban vagytok) vagy kora huszonévesen szintén a legtöbb fiú ezt is átéli.
25/F
Ez akkor inkább olyan lehet, hogy az ember arra vágyik amije nincs, de ha megkapnám nem lennék sokkal elégdettebb?
Egy-két ember nem tudom mit értetlenkedett, nem 18 alatti és szűz lányt írtam, felőlem akárhány éves lehetne ha szűz, a 18 éven alulit attól függetlenül írtam. Igazatok van, gondolhattok amit akartok, akkor is megdugnék egy 17 évest a korától függetlenül és fontos hogy ebben ne érdekeljen mások véleménye
Soha ne add fel.
Én 35 felett is vettem el, és a lány 25 volt, tehát nem kislány. (Hogy miért maradt szűz, az hosszú mese, pedig nagyon szép lány volt).
Amúgy nem akkora elvezet. Heteket, hónapokat varhatsz rá, mikor már beraknad, akkor kiderül, hogy faj neki. Ijra türelem.
Nagyon kell szeretni a nőt, hogy ne add fel idő előtt.
Ja, ha 25 vagy, akkor bőven van még időd, hogy szűz lánnyal legyél, ha tényleg azt szeretnéd. Egyébként van egy 50 éves ismerősöm is, aki még szűz. De nála alighanem esélytelen vagy, mint az eddigi összes pasi, aki megpróbálta.
Amúgy is nyilván nagyjából korodbelire gondoltál, nem idősebbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!