Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mekkora része nem vette el soha lány szüzességét? (Azok közül, akik amúgy szexeltek nőkkel) Nektek nem hiányzik hogy ez kimaradt?
Későn érő voltam és 21 évesen voltam először lánnyal, de azóta legalább viszonylag sokkal voltam. Persze szűz egy sem volt köztük.
A két legjobb barátom (már tíz éve ismerem őket), közülük az egyik 4 lánynak vette el a szüzességét, a másik 2-nek. Aki kettőét, az mindkettőt tizenévesen élte át (az egyikkel kölcsönösen), de a másik barátom még most egy-két éve is egy huszonéves, helyes, visszafogott lánynak.
Nekem pedig ez úgy érzem nagyon kimaradt az életemből és kicsit rosszul is érzem magam miatta. A másik dolog, hogy még sosem voltam 18 éven aluli lánnyal, pedig azért tizenévesen (amikor mindketten abban a korban vagytok) vagy kora huszonévesen szintén a legtöbb fiú ezt is átéli.
25/F
1. De azt érted, hogy ahogy idősödik egy férfi, úgy lesz egyre kisebb esélye belebotlani egy szűz lányba/nőbe?
2. Milyen kislányt? Láttál már 16-17 éves csajokat, akik egyrészt tömegével kvaként is öltözködnek, másrészt testileg már abszolút érettek a szexre és lelkileg is, mert hát össze-vissza csinálják is többnyire. Nem értem mitől lesz egy 17 éves még kislány, aztán hirtelen eljön a szülinapja és onnantól fogva meg már nagylány, pedig előtte két nappal még kislány volt.
Ha tényleg 1994-es születésű vagy, akkor el sem hiszem a felfogásod. Férfiként te is biztos megnézel minden szép nőt, legyen akár 15, akár 50 éves.
De ha építesz nekem egy időgépet, hogy újra 16 vagy 18 legyek és úgy dughassak "kislányt", azt is megköszönöm. Máskülönben az az idő már nem fog visszajönni az életembe.
Felhőcske nő, nem férfi. És amúgy meg ha ilyen gyorsan eltemeted a jövőd, bele se kezdj... Hallottál már arról, hogy vannak szűz lányok akik idősebb pasival akarják elveszíteni? Mert apakomplexusuk van, vagy egy tapasztalt férfira akarják bízni magukat. Én 26 vagyok, de egyáltalán nem látom olyan borúsnak a helyzetemet mint te.
Ne hisztizz mint egy kisfiú, légy végre férfi!
#1 voltam
én is így jártam, és már túl idős vagyok ehhez 30 felett.
Az első komoly barátnőmmel majdnem sikerült, de az élet közbe jött sajnos és hamarabb szakítottunk, mint megtörtént volna. Utána pedig már tapasztalt lányok jöttek.
Értem a te dilemmádat, mert bennem is bennem van, de őszintén ma már nem hiszem, hogy lenne türelmem egy szűzhöz. Oda azért elég sok odafigyelés szükséges. Nem mondom, izgatna a tudat, hogy be kell avatnom dolgokba egy ilyen lányt, de ahhoz több hónap kellene és úgy érzem, hogy már nem is vonzódom a fiatal lányokhoz.
(egy érett, felnőtt, tapasztalt és erős nő sokkal jobban be tud indítani, mint egy bizonytalan, fiatal, tapasztalatlan lány, hiába feszes a bőre, tökéletes a popsija és úgy kacérkodik, mintha értene hozzá)
Én 32 vagyok és én sem voltam még szűz lánnyal. Számomra sem egy szent grál ez a dolog.
Talán ad némi pluszt, hogy talán könnyebben simultok egymáshoz egy idő után, mert mások által még nem alakultak ki berögződések. Meg persze jó érzés a tudat, hogy egy tiszta és érintetlen lánnyal vagy. De ezt már úgy mondom, hogy nem csak elvenni egy lány szüzességét, hanem hogy a párod szűz. Én elve mindig csak komoly kapcsolatot kerestem.
Viszont ott van az, hogy nem is voltam és annyi mindent hallani, szóval én félnék is kicsit elvenni egy lány szüzességét. Bár szerintem nem kell annyira túlgondolni, mert a legtöbb lánnyal az ember elsőre nem úgy van együtt, hogy most "szét k... az agyát". De akkor is van egy olyan, hogy most mennyire kell óvatosnak lenni? Illetve ha engem kérdeznek nekem egyáltalán nem nagy, de volt olyan lány, aki szerint igenis nagy és az elején tartott is tőle. Szóval mi van, hogy ha egy ilyen kisebb vaginájú lánynak kéne elvennem? Nem hiszem, hogy a legoptimálisabb. Bár az első barátnőmnek a szüzességét egy 26 centis szerszámmal rendelkező srác vette el és ő azt mondta, hogy semmi probléma nem volt, bár részeg is volt.
1, nem akkora dolog szűz csajjal lenni, mintha bármelyik másikkal feküdnél le, csak macerásabb, mert az elsőnél óvatosabbnak kell lenni.
2, Felhőcskével értek egyet. Én is 25 vagyok, de egy 18 év alattira rá se nézek, mert azok még gyerekek. Nem érdekel, hogy mennyire látszik érettnek, nem érdekel, hogy mennyire qrvás, akkor sem fogok vele lefeküdni,mert semmit se látok egy 18 év alattiban. Sőt, undorítónak is tartom azt, aki ennyi idősen 18 év alatti gyerekkel akar szexuális viszonyt folytatni.
Viszont ha kimarad az életedből a szűz csaj, nem veszítesz semmit sem. Én soha nem is kerestem a szűz lányokat.
23/L vagyok, elvehettem volna 2 srác szüzességét is, de sajnos végül egyik sem jött össze. Ezt most így utólag már bánom, de ez nem a világvége, és csak ezért nem fogom dobni a mostani barátomat, aki már nem volt szűz a kapcsolatunk elején. De ha szingli lennék, lehet, hogy keresném a hasonló lehetőségeket, mert azért kíváncsi vagyok, hogy mégis milyen.
Azt meg sohasem tudhatod, hogy mit hoz az élet, lehet, hogy 60 éves korodra híres leszel, és ezért futni fognak utánad az akkor 16-17 éves csajok is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!