Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, bele tudtok bonyolodni, belehabarodni esetleg többet érezni?
Figyelt kérdés
Ha egy szexkapcsban olyan a csaj ,hogy 5 perc alatt kivégez! De konkrétan 5-6 perc alatt elélvezel olyan k.va jó.2019. jan. 9. 18:36
1/9 anonim válasza:
Ha érzelem is megvan a fizikai szexen kívül akkor igen.
2/9 anonim válasza:
ennyitől nem, de megnézném milyen csaj lehet aki 5 perc alatt engem ki tudna végezni :D
3/9 anonim válasza:
5 perc alatt ha elintéz akkor biztos hogy nagyonbde nagyon bejönne!
5/9 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok férfi és nem fényezni akarom magam, nem is kérek senkitől ajánlatot, de ha én orális elégítettem eddig ki bármelyik partneremet, akivel voltam, ott 3 perc után orgazmus volt. Sőt, sokszor a szexnél is uralkodniuk kellett magukon. És egyik szexpartnerem sem szeretett belém, viszont igencsak szerettek velem lenni. :) Szóval nálam ami a szexről szólt, az meg is maradt szexkapcsolatnak, nem lett belőle több. Ez nem azon múlik.
6/9 anonim válasza:
Kedves 5-ös engem is majdnem kivégeztél mire elolvastam az első mondatod.
A témára térve, belém szeretett már szexparterem, de ahhoz több kell a jó szexnél.
7/9 anonim válasza:
Ha vonzó a csaj akkor igen. Volt már ilyen kapcsolatom nem is egy.
8/9 anonim válasza:
Soha egy csaj nem volt képes 15 percnél rövidebb idő alatt lerendezni.
De ha egy is képes lenne rá, hát annak már tényleg elismerésem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!