Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak is szeretnek csókolózni?
Figyelt kérdés
Vagy csak azért csinálják hogy felizguljon a nő?2019. jan. 8. 23:39
1/15 anonim válasza:
Ami engem illet, szeretek ^-^
Sőt, mondanék még mást is, de nem akarlak megbotránkoztatni, nem tudom mennyire vagy prűd :P
2/15 A kérdező kommentje:
Lökjed! :D
2019. jan. 8. 23:45
3/15 anonim válasza:
Férfiként én is ugyanúgy felizgulok tőle! Úgyhogy én speciel imádok csókolózni! :-*
6/15 anonim válasza:
Hogy képzeled? Még elkapunk valamit :D
7/15 anonim válasza:
Igen én szeretek, ha nem is mindig nagyon hosszan de ha a lány nő csak úgy megcsókol akkor az meglehetősen izgató és fel lehet izgatni vele.
10/15 anonim válasza:
Olyan nővel vagyok, aki utólag elmondta, hogy kipróbált, hogy jól csókolok-e, és amikor rájött, hogy szeretek is, és szenvedélyesen csókolok, akkor adta oda magát. Azt is mondta, hogy még senkivel se csókolózott ennyit, pedig imádja... és nekem is nagyon jó, fel is izgat. (Csak az a baj, hogy minden alkalommal szólni kell neki, hogy nyúljon már le. Azt mondja, hogy szereti fogni, csak nincs hozzászokva, nem jut magától eszébe. Pedig azt már megszokta, és nem bánja, hogy a kezem hamar a mellére tapad.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!