Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a párról aki társaságban vagy az utcán rájön a smárolhatnék, és szeretnek mások előtt csókolózni?
Szerintem a legtermészetesebb. :)
Mondjuk a társaságban azért ne akarják felfalni egymást mindenki előtt. :D
ha az utcán veszekszik egy pár, ha az utcán összevergszik két ember, ha az utcán zaklat valaki valamit - az emberek rá sem bagóznak, oda sem mennek, félnek belekeveredni.
Erre fel beszólogatással, helytelenítő fejrázással és pillantásokkal illetik azokat, akik a szeretetüket fejezik ki egymás iránt.
Mhm. Mesélj még. Mesélj még erről a csodás világról.
Nagyjából viccből elképzelem ahogy közibük vágok valami könnygázt vagy ilyeneket, hogy visítanának.
Én meg alapból nem csinálnék ilyet. Nagyon kínos az ilyesmi a 4 falon kívül.
Ha látnak mások az alapból kínos mert senki nem szeret ronda ember csókolózni látni.
Kár hogy nincs fent neten az a fóka képregény mikor a nagyon ronda csávó és a nagyon ronda csaj összejönnek, mert az aztán tényleg undorító.
De prűdek vagy irigyek egyesek, de komolyan!!!
Most azért, mert a szerelmemet megcsókolom akár az utcán, vagy akár egy társaságban, azért ez még nem közszeméremsértés.
Ha meg valakit meglátsz csókolózni, és téged zavar, akkor nézz másfelé. Nem kötelező őket nézni.
Kedves Kérdező!
Nem értem a következő mondatodat:
"Talán mondjuk a kapcsolat első felében fordul elő az ilyesmi."
Ezt vajon miből gondolod? Mert akik már több éve együtt vannak, azok nem csókolhatják meg egymást csak úgy az utcán vagy szerinted nincs rá igényük??
Amit Te mondasz 9-es, az teljesen más kategóriába tartozik.
Ha szerinted a csókolózás közszeméremsértés, akkor mondj már nekem légyszi példát, amikor a rendőrök elvittek egy szimplán csókolózó párt?
Létezik ilyen egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!