Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik máshogy a barátnőm társaságban?
Tegnap voltunk baráti társaságban egy buliban, és hát azt kell, hogy mondjam kicsit felhúztam magam. Nem először volt ez így.
A barátnőm kezdetben leült mellém, de végül elment mert a "szegény" barátnője egyedül volt.. Mi férfiak a vb-t néztük, és közben ment a szórakozás pár sráccal, és néha oda figyelt hozzájuk, mosolygott a hülyeségeiken, ami nekem abszolút nem vicces, sőt.. Volt hogy én is odafigyeltem, és egymásra mosolyogtunk a barátnőmmel.. De ő is úgymond kereste a társaságát ezeknek, kérdezett tőlük valamit, mondott nekik valamit ilyenek.. Na ekkor felhúztam magam, mivel nekem egy rohadt szót nem mond, nem néztem rá úgy 30 percig, ekkor odaült mellém, és akkor is beleszólt néha azoknak a beszélgetésébe, valamint inkább oda figyelt, igaz hozzám bújt, de..
Nem értem, kérdeztem már régebben, hogy szégyenlős-e társaságban mondta, hogy nem.. De ott alig kapok puszit, 1-2 röpke csók azért akad..
Tömören : Néha rám néz, mosolyog, másokkal beszél, mintha ott se lennék, velem meg alig próbál beszélgetést kezdeményezni, max. akkor ha mellettem ül..
Lassan 4 hónapja vagyunk együtt(17 évesek mindketten), első kapcsolatunk mindkettőnknek, tudom, hogy szeret engem, de ez idegesít...
Hát figyelj. Szerintem egy baráti társaságban az a jó,ha beszélgetnek meg hülyéskednek egymással. Ezért te ne legyél féltékeny meg ne idegesítsen téged. Az ilyen összejöveteleknek nem az a célja,hogy titeket nézzenek miközben ti smároltok. Arra ott van az az időszak amikor ketten vagytok.
Engem is nagyon idegesít,ha a baráti társaságban van kettő szerelmes és mást nem lehet látni csak hogy állandóan egymás szájában lógnak.
Mint te is mondtad hogy hozzád bújt. Valószínű ,hogy szeret, de szerintem csak te fújod fel a dologkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!