Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért viselkedik társaságban ilyen csúnyán velem? Kiborító!
Néha amikor találkozik a haverjaival, és én is ott vagyok, olyankor teljesen máshogy bánik velem. Van, hogy megkérdezek tőle valamit, és csúnyán beolt, hogy milyen sötét vagyok, hogy nem tudom (alapesetben normálisan válaszol), és úgy érzem hogy ezzel próbál felvágni a barátainak.
A legdurvább eset az volt, hogy amikor a Balatonnál voltunk nyaralni az ő baráti társaságával, és este sörözgettünk, röhögve arra akartak rávenni, hogy bikiniben táncoljak az asztalon. Én ezt nagyon megalázónak éreztem.
Sokszor volt már ebből veszekedés köztünk, de ő engem hibáztat ilyen esetekben, hogy hisztis vagyok. Szerintetek melyikünknek van igaza?
19N
Nyilván neked van igazad, mivel én nem kérném meg a barátnőmet hogy bikiniben táncoljon a haverjaimnak..
Azért viselkedik így veled hogy megmutassa a haverjainak hogy milyen "menő gyerek" és hogy megalázza a barátnőjét.. Már bocsánat de hányingerem van az ilyen emberektől akik megaláznak 1 lányt..
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!