Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire jön be a 162cm,48-50kg-os lányok? Lányok közül vannak hasonló "számokkal" rendelkozok rajtam kívül?
(Pl.nem túl alacsony,vagy nem súlyosabb mint kéne ?)
L
Kicsinek gondoltam magam és mégis a "magasabbak" között vagyok a kommentelők között. :D érdekes. Mennyi pici lány van.
164/52
#20 nagyon szépen köszönöm
Azért ebbe a kategóriába írtam ,mert ,ha máshová írom ki akkor ,csak 3 választ kapok ,mármint komolyan ....itt legalább kapok 20-on valahanyat.
Képet senkinek nem küldök/küldtem ,de azért köszi a figyelmeztetést :D
Kicsit szánalmasnak tartom hogy mindenkinek ennyire rohadtul fontos a külső :/ Ha szereted és nincs olyan melle amit leveri az asztalról a poharat attól még meg tudod ölelni meg tudod csókolni mert Szereted, nem?
Alap vonzalom kell, hogy az arca legyen szép és ennyi a lényeg. Legalábbis nekem, de látom sok gyökér kicsit másért akar "szeretni" egy lányt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!