Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Becsuszott babasok mire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Becsuszott babasok mire mondjatok hogy veletlen tortent?

Figyelt kérdés
Sokszor hallani hogy varatlanul jott a gyerek, nem terveztuk, csak becsuszott stb.. Na de kerdem en ez hogy lehetseges? Kimarad egy tabletta vagy kiszakadt az ovszer vagy egyaltalan nem volt vedekezes? Ez egyik sem lehet veletlen.. Ha kiszakadt az ovszer van esemeny utani, egy tablettat is lehet potolni, aki nem vedekezik az felelotlen. Es olyankor lepodnek meg hogy bumm terhes vagyok?! Nem ertem az ilyen eseteket. Aki "veletlenul" lett terhes az megosztana a sztorijat? Koszi a valaszokat elore is

2019. jan. 8. 16:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Lehet a szavakon lovagolni, hogy a rendszeres vérzés menstruációs vagy megvonásos, a fenti mondandó lényegét nem befolyásolja. Szerencsére nem ezt a tételt húztam biosz érettségin, de rám fér a kioktatás elismerem.

Az esemény utáni tablettánál sem elsősorban az volt a kifogásom hogy mikor fejti ki a hatását, hanem hogy hogyan. Szerintem érthető és egyértelmű volt amit írtam. Ha mégsem, nem bántódom meg a magyar nyelvből való kioktatáson sem.

2019. febr. 23. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!