Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Becsuszott babasok mire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Becsuszott babasok mire mondjatok hogy veletlen tortent?

Figyelt kérdés
Sokszor hallani hogy varatlanul jott a gyerek, nem terveztuk, csak becsuszott stb.. Na de kerdem en ez hogy lehetseges? Kimarad egy tabletta vagy kiszakadt az ovszer vagy egyaltalan nem volt vedekezes? Ez egyik sem lehet veletlen.. Ha kiszakadt az ovszer van esemeny utani, egy tablettat is lehet potolni, aki nem vedekezik az felelotlen. Es olyankor lepodnek meg hogy bumm terhes vagyok?! Nem ertem az ilyen eseteket. Aki "veletlenul" lett terhes az megosztana a sztorijat? Koszi a valaszokat elore is

2019. jan. 8. 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Nem mindenki veszi észre, hogy kiszakadt!

Nem időben pótolja a tablettát!

Más védekezési módokat használnak, és abban lett vmi bibi.

Egyszerűen pont ő a példa, hogy nem 100%os egy védelem sem.

Ne hidd, hogy lehetetlen védekezés mellett teherbe esni. Egyszerűen ritka.

2019. jan. 8. 16:25
 2/11 A kérdező kommentje:
De ha szakad az eleg lathato 😂 konkret tortenetet meg senki sem mond..
2019. jan. 8. 16:26
 3/11 anonim ***** válasza:
37%

Alapvetően stresszes az életem, többször megkaptam már, hogy néha lehetnék lazább. Rég nem buliztam, nem ittam, akkoriban nem szedhettem hormonokat, nem volt gumink, nem is szeretem (nem alkalmi partner volt), a helyi készítményektől egy idő után mindig felborult a ph-egyensúly, a spirállal elvi problémáim vannak (tudom, tudom és igaza van aki szerint problémas vagyok), pontos volt a ciklusom, úgy számoltam kicsi az esély a megtermékenyülésre, és hát tévedtem. Nem voltam piás, csak egyszer az életben lazábban fogtam fel a helyzetet és egyébként is zavaros érzelmi időszakot éltem át. Nem is gondolkodtam esemény utáni tablettában mert nem feltételeztem hogy terhes vagyok, de egyébként az is ütközik az elveimmel, tehát szóba sem jöhetett volna. Teljes mértékben felelőtlen voltam, tehát a fenti leírásban semmi nem mentség, és minden következményét vállaltam, és igen, baromira meglepődtem, hogy terhes vagyok. :) Értem mit nem értesz, azelőtt én is így voltam vele.

Ezen kívűl volt olyan ismerősöm aki rendszeresen szedett fogamzásgátlót és úgy esett teherbe, rendesen menstruált, a 3. hónapban derült ki.

A hormonmentes helyi készítményekről én is csak utólag tudtam meg, hogy kiegészítő védekezésként javasolt, így is születtek másoknál babák.

Ne hidd, hogy mindent ki tudsz számolni előre. Az nem lesz terhes, aki nem szexel.

2019. jan. 8. 16:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Ilyen hulyeseget sem hallottam miert megy szembe az elveiddel az esemeny utani tabi? Az meg mindig a megelozesi kategoriaba tartozik es nem az abortusz kategoriaba.. Akkor beveszed nem lettel volna terhes. A megszakitas pedig nem is vedekezes. Azt tisztelem benned hogy bevallod felelotlen voltal.
2019. jan. 8. 16:49
 5/11 anonim ***** válasza:
38%

A megszakítás amikor a pasi kiveszi mielőtt elmegy, a számolgatós az a naptár-módszer, igaziból mindkettő lehet védekezesi mód csak alacsony hatékonysagúak.

Az esemény utáni tabletta egy nagyon erős hormon, én akkor semmilyen hormont nem szedhettem. Az aktus után a terhesség valószínűsége sem 100% tehát egy nagy adag hormonnal bombázod szét a szervezeted akkor is ha esetlegesen nem termékenyültél volna meg. Vannak esetek mikor ennek ellenére is megfogan a gyerek, és károsíthatja a magzat egészségét. Minden kockázatot figyelembe véve, nem varázsbogyó ami meg nem történtté teszi az előző éjszakát. Nekem ilyen egyszerű elveim vannak, hogy vállalom a tetteim következményeit.

2019. jan. 8. 17:12
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Fogamzásgátló mellett lettem terhes. 99%-ban ved de ott van az az 1% esely a teherbe esesre. Es igenis van aki abban az 1%-ba bele esik.
2019. jan. 8. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
4. Nem az eseményutáni nem megelőzés. S nem annyi, hogy bekapod, s már hopp nem is történt semmi. Nem véletlenül nen lehet csak úgy beszedni...
2019. jan. 8. 19:34
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
+ antibiotikum is kiutheti a tabit vagy hányás, hasmenés miatt nem szívódik fel
2019. jan. 8. 21:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagyon sok nőtől hallottam, hogy azért nem védekeznek olyan figyelmesen, mert úgy vannak vele, hogyha becsúszna még egy nem lenne akadály.
2019. jan. 9. 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Nincsen 100%-os módszer, de ettől függetlenül inkább arról van szó, hogy nem is védekeztek vagy a megszakításos "módszert" alkalmazták, és ciki bevallani.

" rendszeresen szedett fogamzásgátlót és úgy esett teherbe, rendesen menstruált"

Tabi mellett nincs mentsruáció, csak megvonásos vérzés.

"Minden kockázatot figyelembe véve, nem varázsbogyó ami meg nem történtté teszi az előző éjszakát."

Az éjszakát nem, de a következményeit megakadályozza. Sokan inkább beveszik, mint hogy kihordjanak és megszüljenek, majd felneveljenek egy nem tervezett/kívánt gyereket.

"Nem az eseményutáni nem megelőzés. "

Jelen esetben az lett volna, mivel megelőzi a terhességet, és nem megszakítja, mint egy abortusz. Persze ez sem 100%-os.

2019. febr. 23. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!