Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek picit nem kellemetlen ha szex előtt gyorsan húzzák le rólatok a ruhát alulról?
Úgy értem, hogy mikor az a rész jön, hogy rólatok kerül le a nadrág és alsó, azt kb 20 másodperc alatt combközépig lehúzza a párotok?
Mármint, hogy nem előjáték szerűen, lassabban történik.
Így milyen érzés? Kicsit kellemetlen, hogy hirtelen lettél meztelen?
Hogy szereted? Hogy szokták csinálni?
Én így szoktam csinálni, de ha én kapnám így nem annyira élvezném.
De akkor hogy csináljam?
Én is magamtól vetkőzök és gyorsan. Gyakran vannak ilyen poénok, hogy a férfiak bénáznak a melltartóval. Enyhén szólva gyorsabban és könnyebben levesz a barátnőmét, mint hogy ő kicsatolja az övemet, kigombolja a nadrágom és elő tudja egyáltalán venni, nem hogy még teljesen levetkőztessen.
Férfi szájából ez hülyén hangozhat, de én így vagyok vele, hogy ha már odáig eljutok, hogy odaadjam magam egy lánynak, akkor azért sok fal leomlik már addigra. Így viszonylag könnyen levetkőzöm, de csak szemből. Sajnos pattanásos lett az elmúlt 1-2 évben a hátsóm és csak enyhíteni tudtam eddig a problémán, megoldani nem. Így arra nagyon ügyelek, hogy sose lássák. Mert azt leszámítva meg tökéletes a testem :D:D:D:D:D:D Most kb. fél éve vagyok együtt a barátnőmmel és ő még mindig nem látta, olyan módszeresen ügyelek rá. Ha esetleg meg akarná nézni direkt, akkor gyorsan elterelem valamivel a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!