Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lehet szerintetek egy nőnek kellemetlen, túl bensőséges a puncinyalás?
Jelen!
Én egyáltalán nem élvezem a nyalást.
Sőt...
Kellemetlen, feszélyezve érzem magam, rosszul esik.
Nem vagyok szégyenlős, és undorítónak sem tartom, de szerintem nem jó.
35N
Ha egyedül a nyalás van a repertoárodba "gyengéd" szex címszó alatt, akkor elég szegényes a lepedőakrobatikád.
Én soha egy férfitól nem tudtam elélvezni puncinyalással. Nekem csikis és ennyit érzek belőle, más élvezeti faktora nincs számomra. Ettől persze ha a partneremnek jólesett, akkor nyaljon nyugodtan. De szeretni nem szeretem.
- privátot csak az zaklasson, aki feltétlen szeretne megválni nemesebbik szervétől! -
Az összes heteró nő így gondolja? Együtt voltam 7-8 nővel már de mindegyik imádta a nyalást. Én magam is csak attól tudok elmenni
24/biszex nő
A közbeszédben túl van értékelve a puncinyalás.
Sok nő csak azért hagyja, mert azt olvasta hogy neki az az igazan jo, holott valójában már arra vár, hogy vágják végre be neki.
Azok a nők ilyenek akiknek torz az énképük.
Kerülni kell őket, ismertem ilyeneket, egyik se volt teljesem komplett....
Kedves #8!
Hol van az megírva, hogy mindenkinek szeretnie és élveznie kell a Káma szutra minden tételét?
El vagy te tévedve, fiam.
Gyanítom, hogy puncit is akkor láttál utoljára, amikor édesanyád a világa hozott.
35 éves fejjel fiamozol egy közel 30-nak?
Jó vagy!
Frusztációitok vannak, az összes ilyennek, tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!