Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen kérdés?
Egy sraccal lakom albérletben. Ma este, miután fürödni mentem, véletlenül a fürdő padlóján felejtettem a bugyimat (ez a kedvenc darabon, nagyon szép csipkés). A bugyi es a padló színe megegyezik (piros), rajtam meg nem volt szemüveg. Utánam o ment zuhanyozni sajnos es en meg csak percekkel később vettem észre, hogy valami hiányzik.
Kérdésem: ebben az esetben jobb bocsánatot kérni a kellemetlenségért vagy inkább felejtsem el es hagyjam szó nélkül a dolgot?
Eleg szarul érzem magam. Ha fontos, akkor en 22/N, o pedig 24/F, ez a harmadik hete, hogy egy albiban lakunk, nem ismertük előtte egymást.
Koszi előre is!!!
Mondd, neki, hogy bocsi, nem vetted észre, ennyi.
Valszeg nem fogja leharapni a fejedet érte :)
Valamiért úgy érzem, később lesz itt még más is :D
Biztos véletlen volt?
Miért tán féknyomos volt?
Mert ha tiszta volt, akkor nemhiszem hogy foglalkozik vele különösebben, kivéve ha egy perverz állat, mert akkor lehet hogy kéjélgett vele egy kicsit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!