Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tényleg kellemetlen a szőr?
Nem a divat az oka. Nekem jobb érzés tapintásra, látványra és higiénikusabbnak is találom. A férfiaknál is szokott zavarni ha lent dzsungel van. Nem kell tükörsimára borotválni, de azért az "erdő" ne takarja már el a "fát".
Persze ha a párom kérne rá, hogy egyszer-kétszer hagyjam már nőni pár napot, akkor legyen. Magamtól viszont így szeretem.
Nem a trend miatt szőrtelenítek, hanem mert borzasztóan irritál magamon a szőr. A pasikon is, bár náluk azért maradhat nagyon röviden, de dzsungel azért ne legyen.
Senki miatt nem hagynám meg, mert számomra kényelmetlen.
Nő legyen csupasz vagy csík
Férfi rövidre nyírva
24/F
Én borotválom, van hogy nem csupasz, mivel csak 3 napota szedem le, de nem hagynám totál szőrösen soha, nagyon nem higiénikus, és mensi közben meg büdös és undorító. Nem a trend miatt szőrtelenítek.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!