Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lehet hogy jobban izgatnak az enyhen csunya nok, mint a "tokeletesek"?
Kavartam mar ilyen olyan nokkel. Viszont engem vmiert sokkal jobbam izgat az agybam ha pl ilyen szemuveges,csunya v kesze kusza fogu novel vagyok. De nekem az volt a legjobb elmeny mikor egy olyan csajjal voltam akinek nagyon salatas volt a pja. Ott nem kivanom annyira h szeretkezes legyen hanem ilyen igazi kokemeny dugas
Voltam mar ilyen tipikus fullos szoke novel vele gyenge volt a szex. Es a legcsunyabb nokkel meg a legjobb.
Itt azert ne 70 eves 3 napja nem furdott cig.asszonyra gondoljatok. Azert egeszseges hatarokon belul.
Csak nehez pont optimalisat talalni.
Szerintem lehet egy csúnyább csajjal jobban el tudod engedni magadat,nincs akkora megfelelési kényszer benned mint egy nagyon dögös nőnél..
Meg sok esetben a csúnyácskább lányok odaadóbbak a szexben és hálásabbak igy egyértelműen sok esetben jobb velük a szex minden szempontból.
A kinézet és a temperamentum, szexuális étvágy között nincs összefüggés.
A tökéletes cicababák nekem sem jönnek be. Ha jó masszív, kis súlyfelesleggel, szeplős, kicsi pocak, vörös hajjal kombinálva nagyon vadító tud lenni.
Az okát én sem tudom, talán ez a természetesebb nem a tökéletesség.
Szerintem is arról lehet szó, hogy természetességre vágysz, nem megjátszott műélvezetre.
Igazából mindenkinek van hibája. Ha azon lennénk, hogy tökéleteset keressünk, kihalna az emberiség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!