Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha felpofozna a lány?
Figyelt kérdés
Tinderrol elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, tobb napig videohivásoztunk is meg uzenetbe is sokat beszéltünk aztán találkoztunk, (én nem vagyok valami jó kinéző csávó) na a lényeg, a déli pályaudvaron taliztunk és amint meglátott láttam hogy valamiért mérges egyből odajot hozzám és adót egy nagy pofont, kérdeztem hogy ez most mi az isten, erre az volt a válasz hogy nem én vagyok a képeken.. én erre elkezdtem rohogni meg mondta hogy napokig videohivásoztunk, erre neki az volt a válasza hogy belém rugót, erre már adtam neki egy kuranagy pofont hogy vegye már észre magát, utána meg bocsánatot kért és megcsókolt.. utána én ott akartam hagyni, de nagyon ragaszkodot hogy maradjak, pár órát együtt is voltunk nagyon jó volt, de ez valami elképesztően para volt, kb azt se zártam ki magamban hogy bipolár vagy valami ilyesmi, ja és ilyen jól kinéző lánnyal még soha nem volt semmi. Mit gondoltok?2019. jan. 7. 15:41
21/40 anonim válasza:
Lepontozhattok nyugodtan, akkor is egy féreg patkány, aki megüt egy nőt. Egy nővel keménykedik? Egyszer nem lesz szerencséje az ilyennek és pont akkor pofoz meg egy lányt, amikor egy magamfajta látja. Na majd az lesz a megrázó találkozás, aztán szedegetheti fel a földről a fogait, miközben azon fog gondolkozni, hogy mégsem kellett volna egy nőt megütni.
22/40 anonim válasza:
#21 Dugulj már be te nők védőszentje. Mindenki lesz@rja a fejed nem látod? :D
23/40 1112 válasza:
Valszeg dühös lennék, de önuralmat tanúsítanék:) (még nem olvastam végig a kérdés kifejtését.:))
24/40 anonim válasza:
#21: pff jajj szüzike nem volt elég, hogy privátba írogattál rám, aztán megalázva bekushadtál? Na eridj vissza recsizni a kisszobádba, de előtte szólj anyukádnak, hogy elfoglalt vagy és ne nyisson rád. Nézzél pofozkodós poreszt, csajod úgysem lesz.
25/40 anonim válasza:
59%-os, te magaddal veszekszel?! Nagyon úgy néz ki mintha elfelejtettél volna profilt váltani :D
26/40 anonim válasza:
#24 "szüzike" Anyud nem ezt mondta tegnap este :DDD ő is szerette ha pofozgatom :DD
27/40 anonim válasza:
#25-ös jó megfigyelő vagy, habár azért nézd meg a válaszok alatt, hogy ki hány százalékban ad hasznos válaszokat ad és rögtön kiderül, hogy mégsem vagy olyan jó megfigyelő.
#26: anyám 81 éves, ha bárki kezet emelne rá, annak rövid úton vége lenne ...de akkor kezd körvonalazódni, hogy mire vered otthon a kis félszobádban a bébirépát: Szereted az öregasszonyos, alázós-pofozkodós bdsm-et. Gondolom onnan jött nálad ez a különös érdeklődés a téma iránt, hogy anyád mindig lepofozott, ha nem fogdoshatta a kukacod fürdetés közben.
28/40 anonim válasza:
Szia! Nekem privátban elküldhetnéd, mert hogy nekem volt egy hasonló sztorim és lehet tudok neked segíteni.
29/40 anonim válasza:
27-es. És akkor most te a gyengébbeket akarod bántani? Akkor a te logikádból egy ugyan olyan szar alak vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!