Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálnátok ha felpofozna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha felpofozna a lány?

Figyelt kérdés
Tinderrol elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, tobb napig videohivásoztunk is meg uzenetbe is sokat beszéltünk aztán találkoztunk, (én nem vagyok valami jó kinéző csávó) na a lényeg, a déli pályaudvaron taliztunk és amint meglátott láttam hogy valamiért mérges egyből odajot hozzám és adót egy nagy pofont, kérdeztem hogy ez most mi az isten, erre az volt a válasz hogy nem én vagyok a képeken.. én erre elkezdtem rohogni meg mondta hogy napokig videohivásoztunk, erre neki az volt a válasza hogy belém rugót, erre már adtam neki egy kuranagy pofont hogy vegye már észre magát, utána meg bocsánatot kért és megcsókolt.. utána én ott akartam hagyni, de nagyon ragaszkodot hogy maradjak, pár órát együtt is voltunk nagyon jó volt, de ez valami elképesztően para volt, kb azt se zártam ki magamban hogy bipolár vagy valami ilyesmi, ja és ilyen jól kinéző lánnyal még soha nem volt semmi. Mit gondoltok?

2019. jan. 7. 15:41
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
35%

Visszaadnám.

De szerintem kamuzol.

2019. jan. 7. 17:02
 12/40 anonim ***** válasza:
52%

Na hat úgy kopnelek le helyben

Mégis mit kepzelsz

Lehet h felpofozott, de 5x gyengébb nálad!

Szégyen

2019. jan. 7. 18:09
 13/40 anonim ***** válasza:
61%
Es akkor mi van ha gyengebb?? Attol meg ne pofozkodjon, ennyi erovel nekem jon valami elmebeteg nö baseball ütövel akkor se bantsam hanem hagyjam verjen agyon vagy mi?? Mert a noket nem lehet bantani. En alapbol nem is bantanek senkit de ha ilyet tesz akkor viselje a kovetkezmenyeket is. Tudod egyenjogusag van.
2019. jan. 7. 18:23
 14/40 anonim ***** válasza:
47%
Sajnalom szegeny csajt hogy ekkora balek nezte ki maganak. TE bizony Te kamu keppel beszeltel vele te goreny es meg neked all feljebb? Hat kesz vicc. Meg is erdemelted a pofonz merr ugyan az a hulye vagy aki egfolytan ezeket az elmebeteg kerdeseket irja ki jezus -_-
2019. jan. 7. 18:31
 15/40 anonim ***** válasza:
18%
#13 Egyetértek, aki pofozkodni akar, viselje azt is ha visszakapja.
2019. jan. 7. 18:39
 16/40 A kérdező kommentje:
Jujj #14-es honnan tudtad?
2019. jan. 7. 19:30
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak letesztelt, mennyire vagy ütésálló, mert ő bizony egy domina, vagy karat bajnoknő...

Minden esetre érdekes.

2019. jan. 7. 20:38
 18/40 anonim ***** válasza:
64%
Elítélem hogy megütötted... Szerintem egy férfi simán le tudja fogni a lányt ilyen szituációban mert sokkal erősebb nála. A tesóm is ezt csinálta mikor az exbarátőjének elszállt az agya és nekiment. Hátrafeszítette a karját, hogy ne tudjon többet ütni, majd kirakta a ház elé.
2019. jan. 7. 20:45
 19/40 anonim ***** válasza:
47%
A nők se pofozkodjanak már, visszaélve azzal, hogy őket nem lehet megütni, mert ők a gyengébbik nem! Főleg ne idegeneket, milyen már, találkoznak életükben először, a csaj meg pofonokkal indít.
2019. jan. 7. 21:00
 20/40 anonim ***** válasza:
15%

Kb. ennyi, ha egy nő megpróbál ütlegelni. Még le se kell fogjam, max, ha meguntam a dolgot [link]

Aki visszaüt, az ütni akar. Miért mert egy nőverő patkány. Ennyi.

2019. jan. 8. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!