Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálnátok ha felpofozna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha felpofozna a lány?

Figyelt kérdés
Tinderrol elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, tobb napig videohivásoztunk is meg uzenetbe is sokat beszéltünk aztán találkoztunk, (én nem vagyok valami jó kinéző csávó) na a lényeg, a déli pályaudvaron taliztunk és amint meglátott láttam hogy valamiért mérges egyből odajot hozzám és adót egy nagy pofont, kérdeztem hogy ez most mi az isten, erre az volt a válasz hogy nem én vagyok a képeken.. én erre elkezdtem rohogni meg mondta hogy napokig videohivásoztunk, erre neki az volt a válasza hogy belém rugót, erre már adtam neki egy kuranagy pofont hogy vegye már észre magát, utána meg bocsánatot kért és megcsókolt.. utána én ott akartam hagyni, de nagyon ragaszkodot hogy maradjak, pár órát együtt is voltunk nagyon jó volt, de ez valami elképesztően para volt, kb azt se zártam ki magamban hogy bipolár vagy valami ilyesmi, ja és ilyen jól kinéző lánnyal még soha nem volt semmi. Mit gondoltok?

2019. jan. 7. 15:41
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
26%
Azt gondolom, kamu. Ha nem, akkor jó tetted, én sem tűrném, hogy üssönek.
2019. jan. 7. 15:47
 2/40 anonim ***** válasza:
33%
Jól kezelted a helyzeted szerintem. Bár én amint megpofoztam volna valszeg ottis hagyom. Lehet hogy bipolár, az is lehet h skizó, vagy mondjuk olyan fétise van, hogy szereti ha keményen bánnak vele.
2019. jan. 7. 15:48
 3/40 A kérdező kommentje:
Kuldjek privát beszélgetést? Minden ott van viberen..
2019. jan. 7. 15:49
 4/40 anonim ***** válasza:
49%
Ez tuti kamu, de ha megse akkor az a csaj beteg. Ez biztos.
2019. jan. 7. 15:51
 5/40 anonim ***** válasza:
51%

Hát én meghaltam emberek X'''''D...én is pofont adtam volna neki az biztos.

Szerintem ha úgy alakul hogy szex is lesz belőle akkor ott is adhatsz neki párat...hát ha ezt élvezi :D

2019. jan. 7. 15:52
 6/40 anonim ***** válasza:
65%

Én nem vagyok olyan patkány, hogy megüssek egy nőt, inkább lefogom, ha olyanja van, aztán otthagyom a fenébe ...de úgy tűnik, hogy ennek a csajnak valóban nincs ki a négy kereke és imponált neki, hogy le lett pofozva. Hát mindegy, örülj neki haver, hogy van egy jó csajod. Idővel úgyis kicsinál majd a hangulatváltozásaival és a fura, megmagyarázhatatlan megnyilvánulásaival, de meg is érdemled, amiért megütötted.

A másik válaszolónak meg üzenem, aki szintén szeret nőt pofozni, hogy remélem egyszer majd az adott áldozat bátyja fogja az ő fogait kiverni cserébe.

2019. jan. 7. 15:59
 7/40 anonim ***** válasza:
49%
Elég kamunak tűnik.
2019. jan. 7. 16:05
 8/40 anonim ***** válasza:
49%
Kuldj egy privat beszelgetest. Amugy egy sima bipolaris zavarral kuzdonel ennyire nem veszesek a dolgok. Szoval vagy kamu vagy a csaj komolyan beteg.
2019. jan. 7. 16:05
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
ordít róla h kamcsatka..
2019. jan. 7. 16:11
 10/40 anonim ***** válasza:
44%

Tételezzük fel,hogy igaz a sztori.

A Férfiasságodat a Férfi lényedet ,mivoltodat Ott elvesztetted a szememben amikor meg ütötted ezt a lányt

2019. jan. 7. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!