Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan nehéz találni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz találni, egy normális szép nőt?

Figyelt kérdés
Vannak, voltak futó kapcsolataim. De úgy érzem, nem találok magamhoz való lányt.27 éves vagyok, és jó lenne már valami olyan nő aki olyan igényes mint én, szép, jó a szexben, és lehet vele esetleg, kicsit hosszabban tervezni. Úgy értem nem akarok se gyereket, se családot egyelőre. De jó lenne valaki akivel el lehet menni akár pár napos utazásra is. Nem igazán találtam ilyen nőt, akit meg találtam ott meg szerető vagyok, szex és más semmi alapon. Akik lettek volna függettlen nők azok mind volt valami amiben nem passzoltunk, nem egyeztünk. Másnak is ilyen nehéz? Vagy csak én rontok el valamit? Még mielött jönnek a hülyeségek, nem vagyok ronda, 12 éve sportolok, normális keresettel rendelkezem.

2019. jan. 7. 08:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Neked tényleg a külső számít legjobban?
2019. jan. 7. 13:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem a legjobban csak az számít, de azért nézzen ki már valahogy a párom. És itt nem végletekre gondolok.
2019. jan. 7. 14:59
 13/13 anonim ***** válasza:
De, szerintem neked nagyon is az számít. Olyan lehetsz, aki ha lát egy kis hibát a másikon, mondjuk nincs babaorra, vagy nem elég hosszú a haja, vagy nem elég kerek a segge, akkor máris esélytelen. Egy ismerősöm emiatt szingli 32 évesen is, senki nem elég jó neki. A legutóbbi párja egy 22 éves kondis hülyegyerek volt, aki láss csodát, összevissza csalta. Így jársz, ha csak a külsőségeket veszed számításba. Csak ne csodálkozz, ha macskás öreg bácsi leszel :D
2019. jan. 7. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!