Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szub lanyok, titeket ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szub lanyok, titeket ez beinditana?

Figyelt kérdés
Ha olyannak kene engedelmeskednetek akirol nem tudtok semmit es o se rolatok, csak uzenetekben iranyitana? Teljesen anonim modon? Nem egyszeri alkalom lenne, hanem minden nap kapnatok feladatokat, amiket keppel kene bizonyotani, h megtettetek. Ha lenne parotok, jelentene plusz izgalmat, h megis mast kell kozben szolgalni?
2019. jan. 6. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:

én játszottam ilyet már szub lányokkal, de sok esetben ez nem izgató számukra

F

2019. jan. 6. 23:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem
2019. jan. 7. 01:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem indítana be és ez szerintem megcsalasnak számít.
2019. jan. 7. 01:50
 4/5 anonim ***** válasza:

1 -igen izgat

2 senkinek nem küldenék olyan képet amin szereplek

3 -eleve olyan pasit választanék akivel lehet egy Normális Sub/Dom kapcsolatom

4 Ha a páromnak nem fekszik a D/S felállás de bele vagyok zúgva, van mennem annyi tartás hogy ilyet nem teszek a háta mögött

5 Ha olyan erős a késztetés a vágy hogy egy vad idegen pasi irányítson akkor a páromnak szakítanék

6 Ez egy baromi veszélyes játék így akár tönkre teheti az ember egész életét. Főleg ha nem tudják a vágyakat szituációkat külön választani a magánélettől

2019. jan. 7. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
*bennem
2019. jan. 7. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!