Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, lányok mik az ideális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok mik az ideális férfi ismérvei?

Figyelt kérdés
Beslő és külső értékek egyaránt
2019. jan. 6. 20:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ember nem tudsz írni. Ez pl nem jön be.
2019. jan. 7. 00:59
 22/25 anonim ***** válasza:

Külsővel kezdem (bár nem ez a legfontosabb, illetve nem is kizárólagos): Legyen körülbelül olyan magas, mint én, max egy fejjel magasabb, vékony vagy mackós, az mindegy, de ne legyen kockahasa vagy nagyon kidolgozott izmai, a hajszín, szemszín stb. mindegy, de legyen szép mosolya, ápolt teste, igényes öltözködése.

Belső: ambíciózus (becsületes keretek között), hűséges, monogám típus, megbízható, kompromisszumképes, rugalmas, intelligens (általános műveltség se árt, de inkább legyen tájékozott, érdeklődő, nyitott, szeressen beszélgetni), törődő, figyelmes (ne felejtse el a szülinapomat pl), családcentrikus, empatikus (és mellé: ne legyen homofób, rasszista vagy radikális politikai beállítottságú, a vallása pedig mindegy, csak fogadja el az én hitemet), szeresse az állatokat és tudja, hogyan kell normálisan viselkedni társaságban (de nyilván nem kell állandóan bulizni, társaságba járni, de ha valamiért odakerül a sor, ne legyen udvariatlan)

Na már most, ez egy erősen szubjektív lista, ami nyilván csak rám és nem a női nem egészére vonatkozik, és még nálam sem kell szentírásnak venni. Egyébként ezek a dolgok (a külsőt leszámítva) számomra nemtől függetlenül is fontosak, pl egy barátban.

(Fun fact: a jelenlegi barátom majdnem minden pontba beleillik, de nem tudom, hogy azért lett-e ilyen a lista, mert ő ezekkel a tulajdonságokkal rendellezik, vagy fordítva: azért lett ő a barátom, mert beleilleszkedik ebbe a képbe. Talán mindkettő egy kicsit.)

2019. jan. 7. 10:30
 23/25 anonim ***** válasza:
ma 10:30, pusztán kíváncsiságból, elmondod mit takar a "radikális politikai beállítottságú" fogalom nálad?
2019. jan. 7. 22:04
 24/25 anonim ***** válasza:

" ma 10:30, pusztán kíváncsiságból, elmondod mit takar a "radikális politikai beállítottságú" fogalom nálad?"

Gondolom a Jobbik-szimpatizánst. Most viszont már mindent lehet mondani a Jobbikra csak azt nem, hogy radikálisok, mióta eladták magukat egy nagyvállalkozónak és Gyurcsánnyal és az MSZP-vel verődtek egy bandába.

2019. jan. 8. 06:26
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam egyik pártra sem, arra céloztam (bevallom, lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg), hogy ne "kiabáljon" egyik párt mellett sem, el nem fogadva más véleményét, ne mondja, hogy "fogyatékos Gyurcsány, szétlopta az országot" meg azt se, hogy "O1G, monggyonle", ne kiabálja másra, hogy hülye fideszszimpatizáns nyugger vagy hogy libsi, főleg ne alaptalanul, általánosítva, más elveit lábbal tiporva. (Most csak két embert emeltem ki, de nem azért, mert valamelyik ellen/mellett lennék, csak őket hallani sokak szájából, gondoltam így érthető) Lehet, hogy úgy kellett volna fogalmaznom, hogy kultúráltan, ítélkezés, gyűlölet és agresszió nélkül ki tudja fejezni a politikai nézeteit - most átgondolva tényleg teljesen félreérthető volt a megfogalmazásom... Elnézést érte.
2019. jan. 8. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!