Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, lányok mik az ideális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok mik az ideális férfi ismérvei?

Figyelt kérdés
Beslő és külső értékek egyaránt
2019. jan. 6. 20:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
8 soha nem volt izmos pasim. Sőt a férjem mackós. A nagy farok meg.... Kinek mi. Meg aztán nyilván aki tizen évesen volt és nem feküdtem le vele azt se tudom mekkora neki. Volt olyan pasim aki alacsonyabb volt mint én. Engem alltalaban a szem fog meg. A férjemnek is olyan kibszott gyönyörű zöld szeme van
2019. jan. 6. 20:23
 12/25 A kérdező kommentje:

Hat ha tenyleg ez lenne az igazsag akkor eddig minden nő aki itt irkált megkaphattam vna.

Nektek valami korvara más kell de nem ez.

Szerintem a reklamok armostak azt a szép kis agyatokat.

És tul nagyok az elvarasaitok es targyiasitjatok magarokat akkár tudat allatt is.

Ami ek mindkét nem megissza a levet.

Kössz szépen média...

2019. jan. 6. 20:23
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Túlnagy elvárás lenne, hogy tanulj meg írni?

Szerintem ez a gond, nem vagy művelt.

2019. jan. 6. 20:30
 14/25 anonim ***** válasza:
94%
Felesleges emiatt morogni. Hogy a másik nemről is mondjak negatív példát, autót sok férfi nem úgy vásárol hogy a legmegbízhatóbb, legkompaktabb, de átlagos külsejű modellt választja, bármennyire is ezt diktálja az esze, végül egy olyat vesz ami majdnem ugyanannyiba kerül, de a formatervezése megfogja és erősebb motor van benne, viszont nem kompakt és drágább üzemeltetni. Ugyanez megy mindkét nemnél a párválasztásnál. Nem úgy döntenek, mint amit az eszük diktál, hanem az ösztönök alapján hoznak döntést.
2019. jan. 6. 20:30
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi vagyunk a hülyék hogy azt hittük tényleg érdekel. Persze. Fikázni én is tudok. Hány pasi jön össze ostoba műnővel csak mert az hu de jól néz ki. Arra persze nem is gondolsz hogy a hiba a te gépedbe van? Ha cicababa kell akkor igen nagy fsz kelleg vastag buksza de akkor neked sem az értékek számítanak hanem a külső. Mond el kérlek neked milyen az ideális nő
2019. jan. 6. 20:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Megmondom én fiúként, mivel lehet a lányok érdeklődését is felkelteni: a karizma és a kisugárzás.
2019. jan. 6. 21:27
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Járja ki a 8 altalanost
2019. jan. 6. 21:37
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
De csendben lettél kérdező
2019. jan. 6. 21:40
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"De csendben lettél kérdező"

Ilyen szókincs és helyesírás birtokában mint ami neki van, egyáltalán nem csodálkozom rajta. Valószínűleg anyázni fog, ha mégis írni akar nekünk valamit.

2019. jan. 6. 21:50
 20/25 anonim ***** válasza:

Küldő nem érdekel

Belső: legyen kedves vicces és intelligens

2019. jan. 7. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!