Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy nincs olyan csúnya, öreg nő, akit ne húzna meg bármely férfi ingyen és ha nem születtél adonisznak, akkor rengeteg pénzt kell áldoznod, hogy egy nő lefeküdjön veled, vagy prosti, de az is csak pénzért van veled és neki se kellesz?
Szerintem nem. Ha annyi energiát beletenne az ismerkedésbe egy ilyen lány mint amit el kell szenvednie egy átlagos pasinak, garantálom hogy valaki elvinné egy hét allatt.
Gyakorlatilag nincs ronda nő. Csak dacos lustaság a részükről, vagy válogatósság.
Két külön kérdést fogalmaztál meg egy zavaros mondatban.
Az első fele: mégis miért feküdne le bármilyen férfi egy öreg, vagy csúnya nővel? A legalsó, szakadt, alkoholista proli körökben talán ez divat, én azonban még soha nem hallottam férfiról, aki ilyet tenne. Még pénzért sem!
Második fele: Ha nem születtél adonisznak, azért még miért kellene pénzt áldozni a szexért? A nőkből ugyan annyi a "szép", mint a férfiból. Tehát kis keresés után mindenki megtalálhatja a hozzá passzoló, számára elfogadható társat.
Kedves 13-as, látom nem nagyon érted a kérdező gondolatmenetét. Szexről volt szó, nem társról.
Egy nő ha a minimális igényesség megvan benne, akkor bármikor talál magának férfit szexre, kézen fogva lehet, hogy nem fog vele végigmenni az utcán ha az illető hölgyemény 150 kiló és hetente kell gyantázni a bajszát.
Most erre jöhet a sértett nőkből álló hadsereg, hogy ez mennyire megalázó, de szerintem férfioldalról nézve ugyanilyen megalázó az, amikor a nő fizettetni próbál a férfivel meg randizgatni meg chatelgetni hetekig, miközben a férfi még semmit nem kapott tőle szexuális téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!