Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Annyira csúnya vagyok, hogy...

Annyira csúnya vagyok, hogy nehéz csúnyábbat találni akár a google keresőben is, hogy tudna rajtam segíteni egy sebész? Kérhetek ingyen valami tervet?

Figyelt kérdés
Annyira depressziós vagyok amiatt,hogy szinte mindennap hallom az utcán milyen csúnya vagyok,öngyilkosság egy jó megoldás lenne,de talán van remény arra,hogy egy sebész megszépítsen,igaz nincs pénzem még rá,de most kaptam munkát és félretenném a keresetem . Az állkapcsom ferde ,furcsán zár és a két arcom nagyon aszimmetrikus ,az orrom férfias,fülem nagy. Gondolom egy orrműtét amivel fitossá tennék és egy állkapocs ,esetleg egy kis akármi az arcomba,hogy ne úgy álljon segítene? Valaki bármit tud mondani esetleg hasonló helyzetű lány tudna írni?
2016. jún. 28. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Privátban küldenél magadról képet?

20L

2016. jún. 28. 20:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem küldök teljesen felesleges,hogy elmondd milyen ronda vagyok .. inkább egy sebészre lenne szükségem aki szakmai szemmel néz engem és egy tervre :(
2016. jún. 28. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Nem sebész kell neked, hanem pszichológus.
2016. jún. 29. 08:32
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

#3 vagyok.

De ezt halál komolyan mondom, nem viccből. Tényleg első körben sebész helyett keress fel egyet. Aztán fél év múlva térj vissza erre a kérdésre.

Ha először mész sebészhez akkor soha véget nem érő szélmalomharc lesz. Jajj még ezt is, meg még ezt is, meg ebből egy kicsit leszedni, amoda hozzárakni, stb...

A probléma nagyobbrészben a fejedben van.

2016. jún. 29. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem küldhetsz képet nem vagyok sebész de nagyon érdekel a plasztikai sebészet szóval tudnék javasolni egy két dolgot... én sosem nevetnélek ki hiszen semmi nevetséges nincs egy csúnya lányban .. ( nem is biztos hogy csúnya vagy lehet hogy nekem nem lennél az ) 16/L
2016. jún. 29. 09:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a fülemet megműttettem, az volt elég durva. Szintén ferde az állkapcsom, meg az orrom is érdekes, de azokat már nem műttetem meg. Viszont lehet rajtuk segíteni a te esetedben is. Azt azért nem árt tudni, hogy az állkapocsműtét elég komoly, ugyanakkor látványos változással jár. Van sok külföldi videó erről a neten, amint orr- és fülplasztikáról is. Szóval egyáltalán nem az öngyilkosság a megoldás!
2016. jún. 30. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!