Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet h én nem vagyok elég szűk? Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolat, ő konkrétan szűz volt,én már nem. Az előző partnereim mind eltudtak menni szex közben, de ő valamiért lelankad közben. Amig kemény addig nagyon jó érzés (ugy nem kissebb mint másoknak) de azt érzi h nincs odabent elég inger és hamar lelankad... Ha kézzel csinálom neki akkor nem lankad le. Volt valakinek hasonló?2019. jan. 5. 20:55
1/19 anonim válasza:
vagy nagyon nedves vagy tág vagy esetleg
vagy csak a matyi miatt a kezéhez van szokva
2/19 anonim válasza:
Nekem volt ilyen nővel,meg kellett tanulnom élvezni.
Ráadásul vékonyabb volt és később megvastagodott a méretem.Aztán rákaptam arra nunira és arra az érzésre.
3/19 A kérdező kommentje:
Azzal mit lehet kezdeni ha túl nedves vagy tág vagyok?
2019. jan. 5. 20:59
4/19 anonim válasza:
ha túl tág, akkor intim torna
a nedvesség ellen nem sokat tudsz, max más módokon ingerelni
5/19 A kérdező kommentje:
Azt már próbáltuk h minimális előjáték után betenni mikor még szűk de kb ugyanaz volt az eredmény... Azzal meg nemtudom mit kezdhetnék mert én egyértelműen élvezem igyis ugyis benedvesedek.
2019. jan. 5. 21:02
7/19 A kérdező kommentje:
Átlagos. De kicsinek semmiképpen sem mondanám. Volt már dolgom véknyabban és ő is élvezte velem a szexet... Eltudott menni.
2019. jan. 5. 21:15
8/19 anonim válasza:
Kérdés hogy fordítva is így volt e.KHM
10/19 A kérdező kommentje:
#5 Szerintem jelen kérdésnél teljesen lémyegtelen=)
2019. jan. 5. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!