Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha egy ilyen méretű pénisz mint az enyém, minden rásegítés nélkül szinte simán befér egy elég szűk kis punciba?
Figyelt kérdés
Minden túlzás nélkül elég nagy méretű farkam van,21,5-22 centi hosszába,széltébe nem tudom hogyan kell mérni de ha nem a kerületet vesszük,csak simán,úgy 5,5-6 centi kb,a barátnőmnek nagyon jó,szűk kis puncija van,az esetek többségében hátulról szoktuk csinálni,viszont általában minden segítség nélkül(sikosító,ujjazás,nyalás)teljesen beférek neki egész simán,ha mégse akkor se kell sokáig kínlódnom hogy beléférjek,nyilván ha van ujjazás stb úgy még egyszerűbb dolgom van,azért érdekel hogy ez mennyire normális mivel nem átlagos méretem van,ő neki meg nagyon szűk,kis puncija van,ilyen különbségeknél normális ha így hátulról ennyire simán beférek neki teljesen,vagy majdnem teljesen?:)Arc és ruha nélküli képet tudok magunkról mutatni ha úgy jobban megy a válasz:)Persze arcos is van de azt nem bárkinek:)2018. jún. 7. 16:39
1/21 anonim válasza:
Egy szabvány sörösdoboz 16 cm hosszú és 6 cm átmérőjű. Biztos vagy a méretedben?
2/21 anonim válasza:
Ha 22 centi tövig nem ingerli a méhszáját akkor valószínűleg korábban fiú volt hasonlóan nagy mérettel és abból alakítottak ki neki egy mély puncit.
3/21 anonim válasza:
Hát küld azokat a képeket (a ruha nélkülieket)
4/21 anonim válasza:
Ha nagyon szűk lenne, akkor kellemetlen lenne neki az együttlét. 6 cm tényleg már nagyin brutál méret, talán inkább kerületet mérj. 22 cm be tud férni, izgalmi állapotban hosszuabb lesz a hüvely, viszont ha még most nem is, egy idő múltlva fájni fog a méhszája.
6/21 anonim válasza:
Hát lehet hogy valakinek pont a végében van a méhszája.
De ha négykézláb áll a nő alulról felfele áll és utána lehet nem minden nőnek de van egy sokkal mélyebb rész ahova fér és attól élvez el a nő.Valakinek fáj valaki élvezi.
7/21 anonim válasza:
Az egy húde nagy farok és nem semmi punci ami azt befogadja hosszban,a tied egy kupakkal hosszabb és 1-1,7 vastagabb nagy nehezen találtam nőt akivel nem fáj a szex és jó.Vannak félelmetesen nyúlós ruganyos puncik és keményebbek is amik szinte nyújthatatlanok és fáj piros a vége,leszakad az ember kantárja alul kicsit.Punci mérettől függetlenül pluszba.
8/21 anonim válasza:
Küld azokat a képeket, kíváncsivá tettél.
9/21 anonim válasza:
Egy képet dobhatsz nekem is, kiváncsi lettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!