Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon jó ötlet egy spermabank?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon jó ötlet egy spermabank?

Figyelt kérdés
22 éves nő vagyok. Mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni. Minden megvan hozzá. Anyagi háttér, szabad idő, önálló élet.... De nem vagyok párkapcsolatban. Szeretnék gyermeket viszont ugye nincs kitől legyen. Szerintetek jó ötlet lenne egy spermabank? Mert fogalmam sincs mi más lehetőség van még.
2019. jan. 5. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
13%
Írj
2019. jan. 5. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

22 éves vagy, te szerencsétlen

Pasizz, bulizz, fedezd fel a világot

Szülsz egy gyereket és utána kész, vége. Egy egyedülálló anyuka élete nehéz, fárasztó és bonyolult

Mire a kölyköd óvodába megy, már gyűlölni fogod az egészet és őt is

2019. jan. 5. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem vágysz párra?
2019. jan. 5. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

2.

Bazze, a nagymamáinknak, dédnagymamáinknak is így kellett volna élniük az életüket, tök hülyék voltak, hogy 99%-ban nem ezt csinálták.

2019. jan. 5. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha még ennyire fiatal vagy, miért sieted el ezt a döntést? Nem lenne jobb egy olyan férfi gyerekét kihordani, akit szeretsz is? Nem gondolsz abba bele, hogy anyukaként sokkal nehezebben találnál utána partnert magadnak, aki hajlandó is felnevelni más gyerekét?
2019. jan. 5. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem. Nem tudhatod, hogy ki az apa, így csak semmitmondó tulajdonságok alapján kapsz spermát, a lényeges tulajdonságokat nem derítheted ki. És hát valljuk be, nem azok adnak spermát, akik amúgy jó férjek/apukák lennének.

De soha nem értettem, hogy miért nem természetes úton csinálod egy megfelelő pasival. Egy gyerek felneveléséhez képest egyáltalán nem nagy áldozat egy kis hancúr!

2019. jan. 5. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:

" Anyagi háttér, szabad idő, önálló élet"

Hadd kérdezzem meg: 22 évesen mégis milyen munkából hoztad össze ezt a stabil anyagi hátteret, ha még szsbadidőd is van? Vagy apuci/anyuci pénzéből élsz meg? Esetleg egy gyerekkkel járó kiadásokkal nem vagy tisztában?

2019. márc. 1. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!