Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem kívánja a szexet, mit tegyek?
Sok minden lehet a háttérben, érzelmek, idegeskedés, vagy már nem kíván szexuálisan.
Beszéltél már vele erről?
Veled nem kívánja a szexet! Ez fontos. Hiszen régen kívánta veled, tehát nem alapból prűd vagy visszafogott szexuális vágyú.
Valószínűleg megváltoztál, már nem az vagy akibe belezúgott annak idején. Nem lettél papucs véletlenül? Nem nyíltál meg neki túlságosan? Nem ő irányít véletlenül? Tud még rád férfiként nézni? Általában ilyen dolgok miatt szokott beszáradni a barátnők/felesége puncija. Most nem írtam le mindent és túl részletesen, de irányba keresgélj fejben, amiket írtam, erre lehet a baj.
Kva fiatalok vagytok még ahhoz, hogy ne szexeljetek jó sokat.
Valamilyen szinten természetesen változtam, kicsit engedékenyebb lettem vele stb, kicsit amiket leírtál, de egyértelműen nem Ő irányít. De ezt mind megkövetelte a kapcsolatunk,hogy ne állandó veszekedésből álljon.
Hát valóban fiatalok vagyunk ahhoz, amint írtad, azért is vagyok kicsit kétségbeesve
Lehet pár oka... ha lelkileg és testileg rendben van, akkor már nem kíván.
Próbáltatok már valami újat belevinni az együttlétekbe?
Érezteted vele, hogy nő és nagyon kívánod?
#5, maximálisan együtt érzek Veled, de valóban szeretem, és nem szeretnék Vele szakítani, csak ha nincs más út
#6 persze, éreztem Vele, de sajnos mindhiába, már sírt is miatta, hogy nem tud mit tenni, en tényleg kitartóan szeretem, próbálok megbírkozni a kialakult helyezettel
Szeret. De még ebben a korban rajongani, imádni kell a másikat és eszméletlenül szerelmesnek lenni.
Ez a "nagyon szeretjük egymást" olyan mint a 60-70 évesek hogy azok is szeretik egymást, de nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!