Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm nem kívánja a szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem kívánja a szexet, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátnőm nem kívánja a szexet, illetve csak nagyon ritkán, 2,5 éve vagyunk eggyütt, az első pár (9-12)hónapban minden rendben, ment, utána egyre kevésbé kezdte el kívánni a szexet, és ez mára egyre rosszabb, szinte egyáltalán nem kívánja. Próbálok megértő lenni Vele, de azért nekem is vannak igényeim. Nagyon szeretjük egymást. Nem csal meg biztosan. Ő 21 , én 23. Fogamzásgátlüt augusztus óta nem szedi már

2018. dec. 9. 18:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Sok minden lehet a háttérben, érzelmek, idegeskedés, vagy már nem kíván szexuálisan.

Beszéltél már vele erről?

2018. dec. 9. 18:41
 2/13 A kérdező kommentje:
igen, beszéletme Vele róla, azt mondta,hogy sajnálja nagyon, de saját maga sem érti miért nem működik kettőnk közt a dolog, de szeret , ami valóba igaz, jól kijövünk , keveset veszekszünk, semmi feszültség :-(
2018. dec. 9. 18:45
 3/13 anonim ***** válasza:

Veled nem kívánja a szexet! Ez fontos. Hiszen régen kívánta veled, tehát nem alapból prűd vagy visszafogott szexuális vágyú.

Valószínűleg megváltoztál, már nem az vagy akibe belezúgott annak idején. Nem lettél papucs véletlenül? Nem nyíltál meg neki túlságosan? Nem ő irányít véletlenül? Tud még rád férfiként nézni? Általában ilyen dolgok miatt szokott beszáradni a barátnők/felesége puncija. Most nem írtam le mindent és túl részletesen, de irányba keresgélj fejben, amiket írtam, erre lehet a baj.

Kva fiatalok vagytok még ahhoz, hogy ne szexeljetek jó sokat.

2018. dec. 9. 18:46
 4/13 A kérdező kommentje:

Valamilyen szinten természetesen változtam, kicsit engedékenyebb lettem vele stb, kicsit amiket leírtál, de egyértelműen nem Ő irányít. De ezt mind megkövetelte a kapcsolatunk,hogy ne állandó veszekedésből álljon.

Hát valóban fiatalok vagyunk ahhoz, amint írtad, azért is vagyok kicsit kétségbeesve

2018. dec. 9. 18:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Mi 30/29 évesen vagyunk ilyen helyzetben 4 év után. Én szakítanék a helyedben.
2018. dec. 9. 18:57
 6/13 anonim ***** válasza:

Lehet pár oka... ha lelkileg és testileg rendben van, akkor már nem kíván.

Próbáltatok már valami újat belevinni az együttlétekbe?

Érezteted vele, hogy nő és nagyon kívánod?

2018. dec. 9. 18:58
 7/13 A kérdező kommentje:

#5, maximálisan együtt érzek Veled, de valóban szeretem, és nem szeretnék Vele szakítani, csak ha nincs más út

#6 persze, éreztem Vele, de sajnos mindhiába, már sírt is miatta, hogy nem tud mit tenni, en tényleg kitartóan szeretem, próbálok megbírkozni a kialakult helyezettel

2018. dec. 9. 19:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Szeret. De még ebben a korban rajongani, imádni kell a másikat és eszméletlenül szerelmesnek lenni.

Ez a "nagyon szeretjük egymást" olyan mint a 60-70 évesek hogy azok is szeretik egymást, de nem több.

2018. dec. 9. 19:26
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor mi a teendő? Szakítás?
2018. dec. 9. 19:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy valami hormonális probléma van a háttérben.
2018. dec. 9. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!