Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nők akinek van párja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nők akinek van párja de nem kívánja a szexet a párjával mással se? Vagy mással igen? Vagy magad oldod meg?

Figyelt kérdés
2018. okt. 25. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
De, én mással kívántam :/ Akkor jöttem rá, hogy ez a kapcsolat már a végét járja. Egyszerűen nem tudtuk a testiséget feléleszteni már.
2018. okt. 25. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
A férjemmel már egy ideje nincs köztünk semmiféle intimitás (15 éve vagyunk házasok). De mivel hús-vér nő vagyok, tele kielégítetlen vágyakkal, úgy alakult, hogy lett egy szeretőm...
2018. okt. 25. 21:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Hol lehet találkozni ilyen nőkkel?

Én ugyan ez vagyok ffiben.

2018. okt. 25. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
A férjemmel nem kívánom. Kíváncsi lennék, mással mi lenne a helyzet? Nem tudom🤔🤔
2018. okt. 25. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
A férjemmel nem kívánom. Egy konkrét másik személyért viszont megőrülök. De ezt megelőzte kb. 2 olyan év, amikor senkit se kívántam. Egyelőre sehogy se oldottam meg. Nekem ebben az egészben a szex csak tünete a dolgoknak. Akiért megőrülök, annak se csak a teste érdekelne. Ő is megőrül velem egy du...gásért, viszont nem szerelmes. Így meg tudom, hogy úgyse lenne jó nekem. Ha mégis lefekszem vele, az azért lesz, mert bemesélem magamnak, hogy valójában szerelmes csak nem vallja be, mert házas és gyerekei vannak.
2018. okt. 26. 00:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Mással kivánom,csak a férjemmel nem.
2018. okt. 26. 06:59
 7/7 anonim ***** válasza:

A párommal már nem, mert nem jó vele a szex. Amúgy sincs akkora igènye rá, mint nekem (napi egy nekem simán, de neki inkább a havi 1-2 az, ami elèg), de nagyon inaktív is az ágyban ès hamar elèlvez (pár perc). Valamint az èrzelmi oldal is kezd megromlani moatanság rèszemről, így hanyagolom vele a szexet is.

Kívánom a szexet nap, mint nap ès masztival orvoslom a dolgot, de ez csak ideig-óráig oltja a vágyat nálam.

25N

2018. okt. 26. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!