Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem kívánja a szexet, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátnőm nem kívánja a szexet, illetve csak nagyon ritkán, 2,5 éve vagyunk eggyütt, az első pár (9-12)hónapban minden rendben, ment, utána egyre kevésbé kezdte el kívánni a szexet, és ez mára egyre rosszabb, szinte egyáltalán nem kívánja. Próbálok megértő lenni Vele, de azért nekem is vannak igényeim. Nagyon szeretjük egymást. Nem csal meg biztosan. Ő 21 , én 23. Fogamzásgátlüt augusztus óta nem szedi már2018. dec. 9. 18:39
11/13 anonim válasza:
Jézusom, az előző válaszolók nők voltak? Szinte biztos
Bepapucsosodott a kérdező, ezért a barátnője már nem kívánja, valamiért nem tekint rá férfiként.
12/13 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen idöszakom. Igazábol és sem tudtam megmondani pontosan mi a baj. Egyszerűen csak egy idö után ezt éreztem. Nálam sokáig tartott ez. Eljutottunk oda is h több mint fél évig semmi szex. Aztán sokat beszélzünk erröl. De igazából az jött be nálunk amikor újra szinte afdig még sosem csinált izgalmas dolgokkal probált elvarázsolni és amikor elvarázsolt és ott voltunk akkor kicsit keményebben igazán szenvedéllyel "dugott" meg most bocsánat a kifejezésért. Ezután javult a dolog. De ehhez a sok öszibte beszélgetés is kellett és az is h kitarto volt.
13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, ment a zöld kéz köszi. Remélem nálunk is megoldódik a probléma
2018. dec. 11. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!