Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya és fia szex?! Szerintetek valóság? Van ilyen?
Figyelt kérdés
2019. jan. 4. 17:51
1/22 anonim válasza:
beszéltem olyannal aki megélt ilyet igen
2/22 anonim válasza:
Tudnék mesélni egy történetet, de annyira speciális, hogy egyből rá lehetne ismerni, szóval nem akarom.
De sajnos tényleg van erre is példa, nem csak apa és lánya dolgokra.
3/22 anonim válasza:
Bizonyos népcsoportnál ez mindennapos dolog.
4/22 anonim válasza:
Ez az, hogy nem csak a bizonyos csoportoknál. Teljesen átlagosnak tűnő budapesti egyedülálló anyánál is van ilyen
5/22 anonim válasza:
Olyat ismertem, aki a nevelő szülővel :)
6/22 A kérdező kommentje:
Szerintem senkit nem szabad elítélni... nem tudhatod mi miért van...
2019. jan. 4. 17:57
8/22 A kérdező kommentje:
Te másként látod. Ők is...
2019. jan. 4. 18:02
9/22 anonim válasza:
Van bizony! Nagyon is valóság...
10/22 érdeklődő35 válasza:
A fiúk ritkábban élik meg az ilyet traumaként... De előfordult. Mint minden. Bár én ilyenről nem beszélgettem senkivel. De testvéres dolgot megélttel, meg animalossal igen. Egyiket se ítélem el. Ahogy mondtad oka volt, ami nem erőszak, hanem élethelyzet, többmint kíváncsiság miatt következett be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!