Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Christin Chasor kérdése:
Miért fáj még mindig a szex?
Figyelt kérdés
Már 7-8. alkalomnál tartunk a barátommal és még mindig nem élvezem. Ez normális? Veletek is így volt? Kezdek aggódni hogy valami baj van esetleg velem. Érdemes elmenni nőgyógyászhoz?2019. jan. 4. 15:19
1/13 anonim válasza:
Próbáljátok meg sokkal hosszabb előjátékkal. Azért nem élvezed, mert nem tudod magad elengedni rendesen ha rövid az előjáték.
2/13 anonim válasza:
Velem is ez volt, nagyon sokáig nem volt jo, de kiderült hogy nőgyógyászati problémám van. Nem biztos hogy neked is az van, de érdemes az elso szex utan elmenni nogyogyaszhoz.
3/13 anonim válasza:
Nekem sem jó a párommal egyszerűen rövid a hüvelye.
4/13 A kérdező kommentje:
szerintetek huvelygomba lehet a problema?
2019. jan. 4. 16:03
5/13 anonim válasza:
6 éve élek nemiéletet nekem még mindig fáj és sose élveztem
De amúgy ne görcsölj rá
6/13 anonim válasza:
A hüvelygomba nem befolyásolja azt hogy élvezed.
Max viszkethet éghet és bűzös folyásod lehet de olyankor célszerű nem szexelni amíg nem kezelted ki magad és a pasid is kenje a péniszét canestennel mert csak vissza ferrtőz
8/13 A kérdező kommentje:
de az előjátékot mindig élvezem azzal nincs gond
2019. jan. 4. 20:50
9/13 anonim válasza:
A hüvygomba nem fáj. Szerintem 7.-8.alkalommal normális,ha fàj...
10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat remélem a jövőben változik
2019. jan. 4. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!