Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normalis ha szeretem a pasim at provokalni?
Figyelt kérdés
Sokszor van hogy direkt felidegesitem ot, nagyon merges lesz es en ezt elvezem a vegletekig. Van olyan is hogy az egesz mü veszekedes egy nagy b***sba torkollik es olyankor tobbszor is el tudok elvezni, annyira izgatott vagyok.2019. jan. 4. 11:46
1/10 anonim válasza:
Nem példa nélküli de attol még nem normális.
3/10 anonim válasza:
Ha ez segíti a szexuális életet...
4/10 anonim válasza:
Ez addig jó amíg nem fajul el
Engem is felizgat a veszekedés kiabálás és az hogy ezzel a túlfűtött szuflával ragad meg és kapom az ívet hogy csak gúvadnak a szemeim..
DE ez veszélyes játék mert könnyen elszabadulhat a pokol... érts úgy hogy akár félholtra is verhet rugdoshat..
Szoval az oroszlán bajszát óvatosan ráncigáld.
Mert ha felébred akkor mentsen meg a jóIsten mert neked ott reszeltek (nem jo értelemben)
5/10 A kérdező kommentje:
Jezusom ki az a barom aki a szerelmet halalra veri????
2019. jan. 4. 13:16
6/10 anonim válasza:
Ennyi erővel ki az a barom aki a szerelmet halálra idegesíti?
Te hülye vagy kérdező már ne is haragudj.
7/10 A kérdező kommentje:
En soha nem mondtam hogy halalig csinalom de ennyit errol
2019. jan. 4. 23:39
9/10 anonim válasza:
Addig normális, amíg a pasid bírja cérnával.
10/10 anonim válasza:
" A kérdező kommentje:
Jezusom ki az a barom aki a szerelmet halalra veri????"
Ez se példa nélküli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!