Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti egyszerre több nővel is létesítetek szexkapcsolatot?
Hát én 53 vagyok most.
Nekem sem való a monogámia, soha nem voltam nős és talán nem is leszek. Persze voltak 4-5 éves együttélések.
Aztán köztük, nem mellettük !!!, sok sok bnő.
Ami a lényeg volt asszem, hogy már 18évesen is k...rva jól kerestem, így minden csajozási igény belefért.
Most nem Rózsadomb-Maseratik-Seychelleszigetek-re gondolok. Az adta a magabiztosságot, hogy ha akarok minden este elmehetnénk étterembe vacsorázni.
Az más kérdés hogy nem teszi az ember, de a tudat, hogy megtehetné, na ez a jó.
De mostanában is 3 lánnyal (20-24) évesek, kavarok, ők is tudják, hogy nem vagyunk egymásnak a nagy Ő, de ez így jó, nekik is és nekem is. Nincs számonkérés, hol voltál, kivel, de ők sem nyaggatnak hülyébbnél hülyébb dolgokkal. Jaaa és nem rakják ki mindenüket a FB-on és társain, meg én se.
Ehelyett inkább egy-két órával tovább bújok a combjaik között.
És ez nekünk így a jó, vagyis 4 idegbeteg (kielégületlenül agyaló) emberrel kevesebb sétál az utcán :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!