Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítják el az olyan lányok a szexkapcsolatot akik csúnyák és túlsúlyosak is?
attól még nem biztos, hogy dugnának veled, vagy random bárkivel, mert csúnyák és/vagy túlsúlyosak
nekem volt több túlsúlyos partnerem, volt akivel csak szex (vagy ahhoz hasonló), volt akivel meg komoly volt
rájuk is van kereslet ahogy hallottam, nem muszáj nekik sem az első szembejövő alamuszi alakkal elmenni
F
A csúnya, mint olyan ember függő, de az embertől is függ!
E+ngem ezek is érdekelnének!
A túlsúly és a csúnyaság már rögtön azt jelenti, hogy az első szembejövővel szobára kell menni, vagy ezen mit nem értesz? Emberekből vannak, mint a melegek és a leszbikusok, nem külön faj. Ahogy írták, kinek mi. Valaki lefekszik érzelmek nélkül vágykielégítés céljából, valaki nem. Egyébként aki túlsúlyos és még bónuszban nem szépségdíjas, biztos sokat szekálták, gondja van az önbizalmával, legalábbis sok helyen ezt láttam/látom, ez pedig hozza magával azt, hogy nem akar olyan előtt levetkőzni akiben nem bízik, egyáltalán elhinni, hogy kellhet valakinek. Sok minden lehet a háttérben.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!