Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, lennetek valaki szexrabszolgai?
kérdező ezt sok nő az élvezetek keretein is kiélik
van aki nem szexrabszolga, hanem simán szub
Ez elég butaság. Már az törvénybe ütközik,hogy akaratom ellenére fogvatart. Bár lányok,gondoljunk bele...Ti nemet mondanátok álmaitok pasijának? Na ugye..És az is benne van a dologba,hogy elkezd érezni irántam valamit a "fogvatartóm".Minden esetre ez rizikós,de én belevágnék. Persze a feminista énem néha ölni tudna.
Viszont!
Ha egy számomra nem tetsző pasi akarna kényszeríeni ilyenekre,persze,hogy nem mennék bele. El lehet engem itélni,de ti is tudjátok,hogy a ti is ezt érzitek :)
Feminista... úristen... a legnagyobb agyhalottak... ahogy a ferfi semmit nem ér a nő nélkül, úgy a férfi sem ér semmit a nő nélkül.
Minden más esetben a felek, vagy homokosak,leszbikusak, aszexuálisal lehetnek...
Na, a nő sem ér semmit a férfi nélkül....
A többi stimmel.
Szeretik a nők, de nem ilyen durván és nem mindig.
Én azért férfiként lennék egy nő szexrabszolgája :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!