Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányként (minimum 18+! ) benne lennétek szexkapcsolatban a 40-es korosztállyal?
Ez nem hirdetés mindössze kiváncsi vagyok.
Jónéhány 40-es ismerősöm van benne ilyen dolgokban és nekik nem probléma. Azt mondják megbeszélés kérdése az egész. Kiváncsi vagyok a másik oldal véleményére is.
20 évesen 46 éves férfival voltam alkalmanként..
24N
Még jó......
A mai fiatalokban nincs meg az, amit egy idősebb, tapasztalt férfi meg tud adni. (Tisztelet a kivételnek)
Voltam már mindkét korosztály társaságában. Hát mit is mondhatnék. Két teljesen különböző világ.
Én személy szerint a 40-es pasival jobban éreztem magam, élveztem vele minden percet. A szex is más volt. Míg az idősebb azt vette elsőnek, hogy szó nélkül kielégítsen, a fiatalabbnak könyöröghettem érte, akkor sem történt semmi, csak a saját érdekeit nézte.
Egy szó, mint száz, szìvesebben töltöttem a 40 éves pasival a szabadidőmet, mint a fiatal korombeli sráccal. Csak azt bánom az egészben, hogy vége lett, semmi mást.
(Ja és ennek semmi köze apakomplexushoz, vagy a pénzhez. Az én 40-esemnek például nem volt luxus autója, nagy háza, meg milliói. Egyszerűen csak élveztük egymás társaságát)
Egy férfi 40 felett kezdődik. :)
18-20 évesen szinte csak 40-50 hapsijaim voltak.Egy percét nem bànom egyiknek sem.
Én 30-on túl vagyok màr egy jó pàr évvel, pàrom meg majd' 3 évtizeddel, boldogok vagyunk évek óta, màs véleménye meg nem érdekel.
Volt egy nagy szerelem az életemben, 32 év volt köztünk.
Tartott 6 évig.
Nős volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!