Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatban baj, ha a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban baj, ha a nő nem elvez el?

Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Hát akkor mi értelme?
2018. nov. 27. 16:26
 2/9 A kérdező kommentje:
De szex közben mással se tudott elélvezni soha,csak nyalással.
2018. nov. 27. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
ez bűncselekmény és a rendőrség bünteti!
2018. nov. 27. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Én sem élveztem még el, amióta szexkapcsolatom van, és így is nagyon élvezem. Ha a nőnek nem gond, akkor semmi probléma szerintem.
2018. nov. 27. 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Mikor nekem volt szexkapcsolatom, én sem tudtam elélvezni csak egy alkalommal, pedig a srác tényleg mindent megtett, nem csupán tárgyként használt. A komoly kapcsolatomban sem sikerült, s most úgy hozta a sors, hogy ismét összejárok az régi szexpartneremmel, s már össze tudjuk hozni az ujjai segítségével. Fene sem érti, hogy mi változhatott.

Én ettől függetlenül is mindig imádtam a szexet, szóval nem zavart különösebben, maximum magamnak okoztam orgazmust masztival később.

2018. nov. 27. 16:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb esetben nem lesz belőle hosszú szex kapcsolat. De a kommenteket alapján, azért vannak kivételek.
2018. nov. 27. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Soha nem volt orgazmusom a szexpartneremmel, mégis imádok bele szexelni. Pedig szerintem ő csak egy lyukat lát bennem...
2018. nov. 27. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz. Èn igy nem mennèk bele. Pláne hogy szexkapcsolat, ahol tènyleg a szex dominál. Nekem sincs hüvelyi orgazmusom csak nagy ritkán de ha jól összedolgozunk akkor aktus alatt is elmegyek akár többször is. Meg hát van nyelv, kèz azok is dolgozzanak.
2018. nov. 27. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem élvezek el akkor nem lennék abban a szexkapcsolatban , ha én kielégítem a pasit akkor ezt elvárom én is.
2018. nov. 28. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!