Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban baj, ha a nő nem elvez el?
Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 16:25
2/9 A kérdező kommentje:
De szex közben mással se tudott elélvezni soha,csak nyalással.
2018. nov. 27. 16:28
3/9 anonim válasza:
ez bűncselekmény és a rendőrség bünteti!
4/9 anonim válasza:
Én sem élveztem még el, amióta szexkapcsolatom van, és így is nagyon élvezem. Ha a nőnek nem gond, akkor semmi probléma szerintem.
5/9 anonim válasza:
Mikor nekem volt szexkapcsolatom, én sem tudtam elélvezni csak egy alkalommal, pedig a srác tényleg mindent megtett, nem csupán tárgyként használt. A komoly kapcsolatomban sem sikerült, s most úgy hozta a sors, hogy ismét összejárok az régi szexpartneremmel, s már össze tudjuk hozni az ujjai segítségével. Fene sem érti, hogy mi változhatott.
Én ettől függetlenül is mindig imádtam a szexet, szóval nem zavart különösebben, maximum magamnak okoztam orgazmust masztival később.
6/9 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb esetben nem lesz belőle hosszú szex kapcsolat. De a kommenteket alapján, azért vannak kivételek.
7/9 anonim válasza:
Soha nem volt orgazmusom a szexpartneremmel, mégis imádok bele szexelni. Pedig szerintem ő csak egy lyukat lát bennem...
8/9 anonim válasza:
Szerintem gáz. Èn igy nem mennèk bele. Pláne hogy szexkapcsolat, ahol tènyleg a szex dominál. Nekem sincs hüvelyi orgazmusom csak nagy ritkán de ha jól összedolgozunk akkor aktus alatt is elmegyek akár többször is. Meg hát van nyelv, kèz azok is dolgozzanak.
9/9 anonim válasza:
Ha nem élvezek el akkor nem lennék abban a szexkapcsolatban , ha én kielégítem a pasit akkor ezt elvárom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!