Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok együtt lennétek egy olyan férfival aki nemtud kielégíteni?
Én nem vesztegetném az időmet vele !
L
Ha már a szex gondolatától nem indulsz be, akkor már nem csak az a baj, hogy szörnyen csinálja, hanem lehet már nem is kívánod vele.
Ha meg ennyire nem tanul, akkor jó eséllyel nem is érdekli, hogy elmész-e.
Én speciel mindig figyelek arra, hogy a csajnak/nőnek tuti orgazmusa legyen. Főleg mert engem idegesít, ha csak én megyek el. Na meg egy nő orgazmus okozta vonaglásánál nincs is szebb látvány :D
Ha ennyire szar a pasi, akkor minek foglalkozol vele?
Tökéletesen egyértelmű, hogy leszarja a te hogylétedet.
Annyira béna nem lehet senki, hogy valamilyen módon ne tudna kielégíteni egy nőt.
Javaslom, hogy minél előbb hagyd el.
Hat nem kicsit nez ki szerencsetlennek. Kezzel sem megy neki? Esetleg meg azt megprobalhatod, hogy "huzod az agya't" cimszoval magadnak csinalod kezzel, es utana estek egymasnak. A kerdes, hogy akar-e fejlodni vagy sem. Ha celja, hogy neked is jo legyen, akkor elobb utobb csak belejon, csak meg rutintalan, lehet meg szuz is, volt, amit nem vallott be.
Te ismered jobban, ha nem akar kielegitani, akkor mar most lapat. Egyebkent a leirasodbol az jon le, hogy igyekezne, csak rutintalan, be kell tanitani.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!