Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is járt már így? Hosszú dominás sztori.
Online megismerkedtem 2 hónapja egy lánnyal, sokat beszélgettünk. Kb 1 hónap beszélgetés után mondta hogy ő nagyon domináns, és szereti betörni a pasikat. Különösebben nem foglalkoztam az előtt ilyesmivel, de azért kíváncsivá tett. Bár nem gondoltam hogy engem bárki is be tudna törni. Épp emiatt érdekelt hogy vajon hogyan akarja ezt véghezvinni:D
Találkoztam vele 23.-án, és már az első pillanatban meg volt szeppenve. Nem is lett a dologból semmi beszélgetésen kívül, és azt mondta hogy túl erős karakter vagyok neki.
Nekem tetszett hogy olyan határozott volt online, és azt hittem meglep majd valamivel. Kicsit csalódott vagyok. Lehet hogy nem is tudom már mással kipróbálni.
Mit várhatott? Azt hittem aktívan alakítja majd az eseményeket.
Interneten soknak nagy a szája
De ha van egy markáns megjelenésed és nem egy kapafogú zöldfülű hátul gombolós szerencsétlenség vagy akkor nagyon nehéz dominálni..
A rád van irva hogy egy papucs egy lábtörlòs kategória vagy simàn elvéreztet..
24N
Lehet hogy túl fiatal volt hozzám. Még nem csináltam ilyet, de valamennyire azért együttműködő lettem volna ha beindítja a fantáziámat.
Betörés alatt mit szoktak ilyenkor érteni? Nem mondott sok konkrétumot.
Szerintem sem jöttél be neki és csak keresett egy kifogást.
A dominaságot pedig főleg az ágyban kell érteni, úgyhogy ezért is érthetetlen a kifogása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!