Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi az izgató a saláta punciban?
Figyelt kérdés
Mert szerintem semmi, mindig is babapuncit akartam :(2018. dec. 31. 02:40
1/14 anonim válasza:
én személy szerint jobb szeretem nyalni, mert lehet kicsit játszadozni a kilógó ajakkal
simogatásnál is izgató érezni
2/14 StevenUp válasza:
Nem azért izgató mert baba vagy saláta...
Tudod a pin@ körül általában van egy élő nő... Na az izgató, a többi grátisz :)
3/14 anonim válasza:
Tulipán vagy baba párti vagyok, a salátát a tányéromon sem szeretem széttúrva.
4/14 anonim válasza:
A saláta jobb ilyenkor év elején.
Mert diétás,tele van vitaminnal,fogyókúra esetén pont ideális.
5/14 anonim válasza:
Én növésben vagyok. Azért kell baba, mert abban legtöbb az őssejt :D
6/14 anonim válasza:
Benne van a nevében, hogy mi izgató benne: az, hogy punci :)
7/14 anonim válasza:
Nem tudom. Általában a punci izgató. Tiéd olyan?
8/14 anonim válasza:
Egy ápolt, tiszta punci izgató. Pont.
Tok mindegy, hogy baba, saláta, répa, retek, mogyoró, vagy milyen punci van, ha üde, illatos, és egy jó csajé, akkor beleőrülök annyira vágyom rá
9/14 alonelyman válasza:
Mi izgató baba punciban? Szerintem unalmas nincs ott semmi csak egy vágas, salatában ott vannak az ajkak lehet izgatni és izgató
10/14 anonim válasza:
Mert a pina körül forog a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!