Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy birjatok az egész éjszaka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy birjatok az egész éjszakas szexet?

Figyelt kérdés

3 honapos kapcsolatom van, kb 1.5 honapja szexelunk.

Hetente 2-3 alkalommal tudunk igy talalkozni, hogy itt aludjon es rendszeres nala hogy egesz ejjel birja.

Felreertes ne essen nem baj es magyon orulok hogy ilyen jol birja es ennyire kivan. :)

Csak nektek volt mar ilyen pasitok?

Hogy birtatok?

Nagyon figyelmes amugy, nem eroszakos.

Persze vannak kemenyebb menetek is, csak azt nem ertem hogy egy jo kiados, tempos szex utan hogy tud elelvezes utan annyit csinalni hogy leveszi a gumites megtori ( esetleg bekapom hog, letisztitsam) es mar huzza is fel a kovetkezo gumit es tolja vissza.

Az 5. Menet utan nyilvan kell ido de ott is 15 perx es kesz.

Arra gondoltam hogy lehet szed vmit :)

Vagy ez 19 evesen normalis?

Koszi

18/l

2018. dec. 30. 21:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

nekem volt egyszer egy nap amit kb végig szexeltem, igaz megszakításokkal, pihenéssel

lehet azt bírni fiatalon, de azért nem csinálnám hetente, főleg nem többször

elég nekem a 60-90 perces menetből heti 4-5, néha több

2018. dec. 30. 22:09
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem elképzelhető, hogy ennyire bírja valaki, de a legtöbben nem. Egyszer egy táckapcsolatban, ahol kb 3 hetente találkoztunk, akartam, hogy mindig jó hétvégéje legyen, úgyhogy szedtem néha potencianövelőt. Na, még úgy se bírtam egész este, de 3-4x elmentem én is, gyakorlatilag megszakítás nélkül, és az utolsó menet volt vagy 30-40 perc. Viszont ezt nem természetesen értem el.
2018. dec. 30. 22:16
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
Az én barátom is bírja többször egymás után lankadás nélkül, bár 5-ször talán nem, de nem olyan hihetetlen a dolog. Viszont ő egyszeri alkalommal is úgy megdug hogy nem engedem vissza :D
2018. dec. 30. 22:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én barátom szinten 19 és egész ejjel bírja ő is. Ő nem szed semmit. Viszont van hogy már faj neki másnapra annyira durván csináljuk és sokat:D
2018. dec. 30. 23:01
 15/20 A kérdező kommentje:

Megnyugodtam hogy nem vele van a baj vagy velem :)

Orulok hogy mindenkinek jo a szexualis elete. :)

Koszi mindenkinek

2018. dec. 30. 23:03
 16/20 anonim ***** válasza:
A volt barátom is ugyan így bírta egész napokat átszexeltünk kisebb-nagyobb megállásokkal és nem szedett semmit, vigyázz rá mert mert egy kincs:)
2018. dec. 30. 23:28
 17/20 A kérdező kommentje:

Megbecsulom :D

Csak mikor hetfon egy egesz hetveges rosstalkodas utan ugy megyek mint akin egy foci csapat ment at, akkor furan neznek ram :D

2018. dec. 30. 23:29
 18/20 anonim ***** válasza:

Örülj neki!

Egy ilyen hétvége hány élvezést takar mindkét részről és hány óra szexet?

Egy vagyon mehet el gumira...

2018. dec. 30. 23:45
 19/20 A kérdező kommentje:

Hat oszinte leszek, nem szamalom hogy 1 egyutt toltott hetvegen hanyszor elvezek el.

Ha mind a 2 napot egyutt toltjuk es szeretkezunk akkor eleg sok :)

Na szerencsere ezzel nincs gond :)

Anyukaja iskolai vedono igy annyi ovszerhez jutunk amennyihez akarunk.

Osztogatjak ugye a gimiben de a diakok nagy resze nem ker belole mert ciki.

Anyukaja pedig nagyon jozan gondolkodasu; ami kimarad azt elhozza.

Es Durex gumi!!

:)

2018. dec. 31. 00:20
 20/20 A kérdező kommentje:

Ja igen.

Hat ha pentek delitan atjon es ures a haz ( anyuek neha pesten vannak dolgozni hetvege) akkor eleg sok orat.

Szex, eves ivas, pisiles.

Csak ami a letfenttartsahoz kell :)

Persze nem nyulak vagyunk. Hetkoznap moziba jarunk, srtalunk, baratainkkal vagyunk stb

2018. dec. 31. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!