Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a nőknek body-t hordani?
Figyelt kérdés
Bugyit és melltartót is vesz fel amúgy is alá.2018. dec. 30. 18:39
1/13 anonim válasza:
Nőként megmondom, hogy fogalmam sincs.
2/13 anonim válasza:
Talán, hogy ne fázzon a derekuk?
3/13 anonim válasza:
kényelmes, szexi, alakformáló, melegen tart
4/13 anonim válasza:
Szerintem hülyeség, mert amikor pisilni kell, kikell gonbolni és bla bla.😅
5/13 anonim válasza:
Az is plusz egy réteg, és ez jó. Amúgy fiúként mondom, atomszexi tud lenni egy nő body-ban.
7/13 anonim válasza:
A nadrágot is ki kell gombolni és a bugyit is le kell tolni. Az a plusz két patent nem oszt nem szoroz...
8/13 anonim válasza:
Mert jol nez ki. Bizonyos gatyak/szoknyak hulyen mutatnanak bovebb folsovel, amit folyzon be kene turni ujra.
9/13 anonim válasza:
Azért mert annyira szép és jól néz ki hogy csoda! A másik pedig hogy nincs két egyforma body, mindig lehet valami új ami tetszik rajta.
10/13 anonim válasza:
A body nagyon praktikus ruha mivel alul kapcsos igy nem csúszik szét és nagyon jól védi a derekadat illetve a vesémet. A párom mindig bodyt hord télen, és inkább Body mint hogy mutogassa magát, amúgy meg a praktikusságot szem előtt tartva én is hordom télen fiú léttemre a bodyt mert sokat tolgozok szabadban és nekem is jól jön plusz egy olyan ruha ami nem csúszik szét hajolgatás közben és Body nekem erre pont tökéletes. Amúgy meg egy kicsit vissza térve a nőkre, szerintem a body nagyon is szexi egy nőn, nekem legalább is az, többre tartom a bodyt mint a bugyi melltartót kombót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!