Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szűz fiúk szexre vágynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szűz fiúk szexre vágynak vagy magára a női testre?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy melyikre vágynak inkább...?

Izgatna ha egy szűz fiú az én testemre indulna be, ez normális?

2018. dec. 29. 23:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a hormonok miatt kanosak, van aki fűvel fával, van aki csak egy lánnyal
2018. dec. 29. 23:12
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Nekem csak a női lábak jönnek be.
2018. dec. 29. 23:14
 3/11 anonim ***** válasza:
A szűz fiúk arra vágynak, hogy megtapasztalják milyen érzés mikor beteszik a...
2018. dec. 29. 23:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Mindkettőre
2018. dec. 29. 23:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Hamar elsülnek behatolást követően?
2018. dec. 29. 23:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen..kivéve ha nem rendelkeznek önkontrollal. Ami így elsőre nem sokaknak lesz.
2018. dec. 29. 23:28
 7/11 anonim ***** válasza:
én tuti hamar elmennék :)
2018. dec. 29. 23:29
 8/11 anonim válasza:

Igaziból egy kicsit mindkettőre de maga a test szerintem fontosabb mivel nem csak szex van hanem rengeteg más mód amivel ki lehet elégíteni egy fiút :)

Üdv egy 18 éves szűz fiú

2018. dec. 29. 23:39
 9/11 anonim ***** válasza:

A fiúk (a szűzek is) a hozzá vezető úttal együtt az orgazmusra vágynak, amit a női test segítségével érnének el. Azt hiszem, ez akkora közhely, hogy senkinek nem lehet meglepő. Ha analizálgatni akarnálak, kérdező, akkor abban az irányban indulnék el, hogy talán valami önbizalomhiányod lehet, hogy szűz, tapasztalatlan fiútól szeretnéd, hogy vágyjon a testedre, netalán arra számítva, hogy neki "kevesebb" is elég. Alapjában véve a legtermészetesebb, hogy a férfi beindul a nő testére, és a női test a szex miatt kell.

(A kategóriának megfelelően.)

2018. dec. 30. 07:41
 10/11 A kérdező kommentje:
9-es, az állításod első része igaz, szeretném hogy egy szűz fiú vágyjon a testemre, de nem azért mert kevesebbnek érezném magamat a többi nőtől.
2018. dec. 30. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!