Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok engedtétek már?
Figyelt kérdés
Lányok, azt szertném kérdezni tőletek, hogy ki az aki már engedte a pasijának az anál szexet? A pasim mindig felhozza, hogy próbáljuk ki..stb. Milyen érzés, vagy csak elsőre rossz? Eddig akarmelyik baratnőm kérdeztem erről, és még őkse csinálták és nem is akarják. És gondoltam itt megkérdem, hogy vannak e ilyen lányok itt? Hogy mennyire vészes, hogy érdemes neki kezdeni..stb
Hát köszi a válaszokat előre is, jöhetnek privátba a válaszok.
Köszi:)
18/L
2018. dec. 29. 19:34
1/8 A kérdező kommentje:
* jöhetnek privátba IS a válaszok.
Bocsi, elírtam.
2018. dec. 29. 19:36
2/8 anonim válasza:
Megfelelő előkészülettel nem rossz.Először jól nyalasd ki magad.
3/8 anonim válasza:
Ha téged nem érdekel és nem akarod kipróbálni, és még félsz is tőle, akkor hagyjad.
4/8 anonim válasza:
Mi kipróbáltuk, kellő odafigyelés, előkészület és tágítás után nem rossz. Akkor lesz rossz, ha csak úgy megpróbálja betuszkolni neked. Mindenképp tágítson előtte ujjal, sok síkosítóval, ha kellemes, akkor továbbléphettek, ha már ez sem jó neked, akkor ne erőltessétek a továbbiakat.
5/8 anonim válasza:
Jól értem, hogy ez a legpozitívabb élmény, hogy nem rossz, lehet úgy csinálni hagy legalább ne fájjon?
6/8 anonim válasza:
5-ös, képzeld, punciba is lehet úgy csinálni, hogy fáj. Nem az a pozitív élmény, hogy nem fáj, hanem ( mivel nem a "hagyományos" helyről van szó ), hogy több odafigyelés, előkészítés kell, hogy élvezetes legyen..
7/8 anonim válasza:
Igen volt h már engedtem. Normális ellazítással elég kellemes is tud lenni.
8/8 anonim válasza:
Nem engedtem hanem akartunk mind2 mert készek voltunk rá/voltam rá, csak azért mert párod szeretné ahhoz neked is kell hogy jó legyen. Több előkészületet igényel, és odafigyelést a plusz síkosítást az ajánlom. Fokozatosan haladjatok és óvatosan tágítsd magad cserébe nagyon jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!