Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy lány nem élvezi, ha nyalják? Veled előfordult már, lányok?
Hát ha nem mondja, hogy hogyan jó neki, akkor így járt :D
Velem sajnos már volt olyan, hogy hiába kértem a pasit, hogy másképp csinálja, csakazértis folytatta amit elkezdett. Persze, hogy nem éreztem semmit.
Velem is volt ilyen. Ahogy elkezdett jatszani lent,egy percbol kiderult,hogy en ezt nem elvezem es inkabb mondtam,hogy ezt hanyagoljuk...
Szerintem ez egyen fuggo mind a ket nem reszerol. Lehet a lany elvezne,de nem jol csinalod...vagy eppen jol csinalod,de a lanynak nem tetszik.
Peldaul van olyan fiu ismerosom is aki nem elvezi a szajjal valo kenyeztetest.
Egyáltalán nem élvezem, ha nyalnak, csak megengedem a pasinak, ha ő szeretné. Egy nyakcsók vagy a mellemre puszi sokkal többet vált ki belőlem, mint egy 5 perces nyálas egy tehetséges fiatalembertől.
21 éves vagyok, de eddig mindig így éreztem és ez változni sem fog. Több férfival volt már szenvedélyes éjszakám, akik mindent nagyon tudtak, valószínűleg nyalni is, csak az valahogy nem jött át.
Ritka az ilyen nő, aki akkor sem szereti, ha "tényleg jó vagy," de én is létezem, tehát előfordul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!